Gå til innhold

Manchester United 10/11


Lars L

Anbefalte innlegg

Da nærmer vi oss! Herlig, herlig!

Vi burde vel heller fiske enn å snakke fotball nå, men noe må vi jo gjøre mellom alle turene  ;D

Hvem vinner? Lett, lett og lett! MANU! City kan vel bare fotsette å kjøpe spillere! De mangler en mann for å lykkes over tid og han heter Alexander Chapman Ferguson!

Her er oversikten over kampene: http://www.premierleague.com/page/FixturesResults

Lars L

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 556
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Mest aktive i denne tråden

Postede bilder

Champagne ligger alt på is!  ;D

Er ikke så farlig for meg hvordan det går, så lenge vi vinner!  ;) Gledelig å se at Nemanja Vidic blir i klubben! Rio er ute til september, men jeg regner med at Evans tar ansvar!

Gleder meg!!!!!!!!!

Lars L

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 uker senere...
  • 1 måned senere...

Hmmm....En ny og annerledes opplevelse dette. Å ikke ligge på topp. Stille og rolig egentlig. Ser det er veldig mye pes på de to andre lags tråder. Ja, ja... Da kan jo vi benytte sjansen til å prate litt om fotball. Ikke bare om trenere, eiere, penger, mafia, russere, babes og bla..bla..  :D

Er jo faktisk litt godt å ligge der under toppen. I hvert fall når man vet at det vil endre seg innen mai. Da vil vi igjen innkassere gullet og juble over fleste seiere  :)

SAF har seffern full kontroll. Nå begynner unguttene å vise hva de kan, Rooney vil det løsne for etterhvert, Rio og Vidic, Bebe har jeg faktisk trua på, bare han får spillt på seg litt tillitt.

Levi Henriksen skriver "snø skal falle over snø som har falt", og mye snø skal falle før mai 2011. Jeg er positiv  :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stian: du høres ut som en deppresiv bergenser! Har en svoger som holder med Brann og han ordlegger seg nøyaktig likt for tiden.. Gulltoget er gått for lengst lille røde venn. Synes du skal lese din Mao og Marx i stede jeg... I år er det første plass fra første serierunde til slutt. det må jo nesten være første gang:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Stian: du høres ut som en deppresiv bergenser! Har en svoger som holder med Brann og han ordlegger seg nøyaktig likt for tiden.. Gulltoget er gått for lengst lille røde venn. Synes du skal lese din Mao og Marx i stede jeg... I år er det første plass fra første serierunde til slutt. det må jo nesten være første gang:)

'

Pappaperm?

Lars L

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja blir spennede og se om Chelski holder hele veien inn, de virker sterke for øyeblikke, men ikke glem at det bare er en kamp siden de ble pissa på av shity.

som vannlig får vi en treg start, men det vil komme seg rundt jule tider.

ligger vi ikke mere en 5 poeng etter til jul, ja da er det desverre ingen som stopper toget fra manchester ;)

og som Stian skriver, virker den mye omtalte Bebe som en spennende spiller, håper at han motbeviser alle kritikerene og virkelig slår gjennom, men det vil tiden vise.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...

Ja da ser det ut som vår egen lille shrek skal forlate klubben! til hvor og hvorfor?????

har sittet og sett på presse konferanse før CL møte, samt møte med klubbens egen kanal.

og det er en ting som sjokkerer meg, og det er at Ferguson rett og slett virker lei seg :o han kunne ikke si hvorfor rooney vil forlate klubben, fordi han rett og slett ikke vet???

Nei dette er rett og slett en trist dag, får bare håpe at han ikke forsvinner til SHITY!!!!!!!! da tror jeg faktisk jeg setter meg på første fly og høvler over kjerringa som straff ;D

Rart at hvordan en spiller rett før sesong slutt, hyller laget og klubben, for derreter og nekte og skrive ny kontrakt og vil vekk?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

jøyemeg, bare 11 svar, og knappe 200 visninger siden juli?! det er langt færre enn en historisk ubetydelig klubb som chelskj, jo. hvor ble det av alle som påstod at de var manurefans da, nå som det blåser litt rundt klubben? aah, medgangssupportere, kalles det visst, og det er tydeligvis ikke bare chelskj som er full av slike.

"lille shrek" nå, "gud" for noen mnd siden...sånn kan det gå. da var det ikke grense for hvor flott og sjarmerende forbilde en tynnhåret, seriehorekunde, røykende og offentlig urinerende 24-årige rooney kunne være.

manurefans når ikke poolfans til knærna engang imo. hederlige unntak er seff dognobbler, stian35 og lars l, som har stått for brorparten av innleggene i denne nitriste tråden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja er desverre ikke mye liv her, og ikke misforstå lille shrek, er bare litt sint, sjokka etc.. han er enda united spiller, og skal behandles med respekt. rooney er selvagt en fantastisk spiller, men lurer bare på hva pokker som foregår i den muskelbunten av en spillers hode???

han har en mulighet for og komme inn i en ekslusiv klubb av legender, men velger og forlate alt?

for hva? penger? horer? HVA!!! nei, kjenner det surrer opp i de små grå her, håper at sannheten kommer frem ialfall, og at når han får tenkt seg om, og signerer en ny 5 års kontrakt ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

shrek er bra fotballspiller, ja, men har aldri vært den skarpeste kniven i skuffen. snarere tvert i mot!

denne artikkelen summerer opp min mening om saken:

http://www.redforcerising.net/2010/10/20/has-fergie-slammed-the-door-shut-in-rooneys-face/

jeg håper så mange stjerner som mulig blir værende i epl, slike som torres og rooney. helt ok om han går til shitty.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er som du sier, rooneys hele og fulle ansvar, men lurer på hva som får en person til og snu slik? er det ting som har skjedd i klubben, utenomsportselige ting, eller rett og slett en agent som ser for seg en haug med penger, ved en eventuelt overgang.

men håper jo ikke han går til shitty, det blir som og pisse på oss supportere!

men på den andre side, er jo eventuelt 5-6 hundre mil for en spiller uten selvtillit ikke dårlig pris det heller :)

men håper han går til madrid, dette burde være også av takktiske grunner for morinio, er vell ikke mange årene til han kommer sluntrende gjennom portene til old trafford. og da er det jo greit og ikke ha hjulpet nabo rivalene med en klasse spiller, når du kan forhindre det, med og handle han til madrid.

nei, siste ord i denne saken er nok ikke sagt, men skal bli meget spennede og se om denne saken har hatt stor invirkning på spillegruppa(noe som virker sannsynelig) og når den endelig er oppe i media, så kan det være at spillerene endelig spiller som et kollektiv igjen!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jaja, da røyk Rooney!

Har sett dette før! Stam,Beckham,kean, ronaldo osv........ Alle sier da at det kommer til å gå til helvete, dette har ikke jeg vært vitne til. Det kommer alltid inn noen nye og det viser seg at de er like gode eller bedre!

Det som er synd er at Valencia også er ute...... Med han på banen er det neste samma f*** hvem som spiller spiss. Han kommer alltid til innlegg og skaper masse fremover på banen.

Jeg går fortsatt for 1.plass selv om det i år kanskje kan bli tøft! Men skader og salg av spillere er endel av gamet, den klubben med best stall vinner!

Glory Glory!

Lars L

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har lest og lest om denne saken de siste dagene, men sitter igjen med samme spørsmål jeg også. Hvorfor?? Ikke lett å si. Og at det allerede skjedde i august (etter VM) får det til å virke enda mere merkelig. Det mest åpenbare svaret er vel en grisk agent som ser penger i det fjerne. Og som har klart å overtale en lettlurt 24 åring om at dette er veien å gå. En 24 åring som kanskje er spesiellt lett å overtale siden han var/er i en sårbar situasjon. Må ikke glemme at det er mennesker vi snakker om her. Unge mennsker. Hadde jeg vært i medienes søkelys som 19-20 åring, skal jeg garantere at de hadde fått mange skandalesaker på meg  ;D

Så intevjuene og pressekonferansen med saf i går jeg også. En blanding mellom en litt trist, litt bitter og litt taktisk mann. Normalt er han veldig profesjonell rundt slike saker, men i går sa han vel rett ut at Rooney ikke akkurat har vist respekt for klubben. Til tross for at dette var eneste beskjed han hadde gitt Rooney, da han hadde hatt møte med ham etter at agenten, i midten av august, hadde lagt frem ønskene om at Rooney ville gå.

Nei, dette er trist. Jeg var selv ovebevist om at Rooney alltid ville bli i klubben...

EDIT: Og ja, selvsagt går vi for gull Lars L  :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ps:

JEG BLIR JÆVELIG FORBANNET HVIS HAN GÅR TIL CITY!!!!!!! Slikt gjør man bare ikke....! Det har jo tidligere gått spillere fra utd til city, også fra tot til arsenal, men når du har legende status så går du faen meg ikke til SHITY!!!!!!

Lars L

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helt enig Lars, ikke FAEN!! om den gutten skal til shitty. håper heller han setter han på tribunen ut kontraktstiden da!

det jeg håper på, er en overgang til real, der Benzema og et par hundre mil inngår i avtalen, da kan vi få handlet inn en sårt tilltrenkt offensiv/kreativ midtbane spiller til.

vi har en bra stall, men mangler litt av en playmaker på midten, ja scholes er en kanon spiller, men han kan ikke spille 40 kamper pr sesong, og for og si det sånn, han blir ikke yngre med årene, selv om det virker sånn :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Synest det er litt snevert syn.

JEG synest det hadde vært helvetes tøfft...visst han hadde gjort det BEDRE en Rooney.. siden han stikker, spes visst det blir til City, Samt at han kommer fra Lpool, og det hadde vært veldig tøfft om han hadde STORspilt etter å ha kont under vingene til SAF.

Hadde digget det........og når de jubler gatelangt etter gull alle grener, avgjort av Torres, så tror jeg til og med du hadde likt han Lar T :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå prater du om ting du ikke har greie på Henning  ;D

Husk. Du har kun likt fotball i 1 års tid. Eller likt fotball. Du liker vel ikke fotball når valget falt på Liverpool  ;)

http://fluefiskesiden.no/forum/index.php?topic=9653.msg153609#msg153609

Hehe....må vel innrømme at jeg er litt mer interessert en jeg vil innrømme...... Og det er MANUTD, så leses mest om for å si det sånn.

Blir litt sånn når folk preiker på jobben....en må lese litt for å følge med i timen.

En av mine operatører ville ikke jobbe overtid her en dag...... Hvorfor?..... Rooney skulle forlate UTD :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Forstår han godt jeg, satt selv hjemme etter jobb og sturet, men om torres kommer til united skal jeg nesten spise hatten minn.

en god spiller, men ikke pokker om han kommer til oss, mannen er jo laget av gips jo, ser en motspiller hardt på han, er han ute 3 uker, nei, vi har har en tidligere pool yndling i Owen, trenger jaggu ikke flere!

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...