Gå til innhold

Siste Norgescup 2005- 2-4 september


Gjest Pål Andersen

Anbefalte innlegg

Gjest Erik Eikre
Noen spørsmål i forbindelse med stevnet; fiskes det med flere fluer på fortommen' date=' og finner man noen tips noe sted i forhold til fluer og slikt. Det kunne vært artig å vært med for å lært litt mer. Vet at Dagfinn har planer om å være med, og lurte på om jeg skulle slenge med for å titte, om ikke annet.[/quote']Tror du kan finne en del svar på spørsmålene dine på http://www.nkff.com, men det er også bare å stille opp så får du vite alt du trenger å vite. Det er nemlig bare å spørre under veis - Ingen av deltakerne biter! :)

 

Når det gjelder fluer så har jeg ikke fisket i selve Galtstrømmen før, men normalt vil fluer som CDC Red Tag og Eikrepuppen være i flittig bruk under slikt fiske. På Vurrusjøen ble det tatt en del fisk på olivengrå marflo sist gang vi var der (2001). Vanlige døgnfluenymfer og vårfluepupper er også gangbare i tillegg til tørrfluer som matcher dagens klekkinger. Tsjekkisk nymfefiske vil antakeligvis være aktuelt ved Galtstrømmen, men det er nok større sjanse for at det vil bli mikronymfing i tillegg til tørrfluer som det fiskes med. Vi får se, forholdene i konkurransehelga vil jo bestemme det meste uansett.

 

Selv bruker jeg som regel 2-3 fluer under nymfefiske og 1-2 fluer under tørrfluefiske. Fortommen er naturlig nok så tynn som mulig for mest mulig "liv" i fluene, men det avhenger av forhold og forventet størrelse på fisken. De fleste bruker kirurgknuten for å lage opphengere og taperer fortommen litt for at minst mulig skal bli borte ved eventuelle brudd.

 

Som sagt er det bare å stille opp så får du lært mer. Og hvem vet, kanskje det er du som lærer oss. Det er ingen som kan alt, men tilsammen kan vi jo en del. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Erik Eikre
hmm dette kunne jo vært litt morro. :D

får legge inn søknad hos ho mor he he he. 3 ukers søknadsfrist der :twisted:

er det noen fler som skal dit.

Er det telting som er vanligst ' date='[/quote']Visst er det moro! :)

Søknadsfrist kjenner vi til ja. ;)laugh.png' alt=':lol:'>

Selvfølgelig kan man telte hvis man vil spare litt penger, men de aller fleste slår seg sammen i hytter både for å pleie det sosiale og for bedre standard. :) Du vil selvsagt være velkommen til besøk på hyttene selv om du skulle foretrekke å telte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

telt tanken var mer gr. at var usikker ang innloskjering. kommer mest sansynelig alene. ikke så mange av mine kompiser som er spes glad i å fiske med flue.

But i love it.

hadde jo vært trivelig å truffet noen av dere da . får sjekke opp litt med hytte , men er jo litt unødvendig når en er alene!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Erik Eikre

Er nok ikke lag som gjelder på Norges-Cup slik som på Galten. Det er i NM og internasjonale konkurranser at det er lagkonkurranser. Så det er ikke noe problem å delta om man er alene. :D

 

Håper også vi sees....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Pål Andersen

Riktig som blir sagt, kun NM og evt. one-fly som er lag... Uansett er alle velkomne....... Fisket i områdt her vil mange kjenne seg igjen i... Insektlivet på tidspunktet bestemmer taktikk........

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Robert R

Hei

 

Vi er et lag fra Trondheim som er relativt ny i gamet og stiller opp med 4 personer. Eirik Kittelsen kan gjerne være hos oss om kveldene og binde fluer og alt det rundt. Kan høre med sjefen for utleie om du kan sove på sofaen da. Det er 4 senger i hytta.

 

Ikke noe prob det hvis du vil. Spørsmålet er vel heller om du holder ut med trøndere som binder ankere da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...