Jump to content

Eirik Kittelsen

Members
 • Posts

  502
 • Joined

 • Last visited

  Never

Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Heisan Velkommen til forumet!! I marka vil jeg nok anbefale enten ei 4ér eller ei 5ér stang . Marka fiske fåregår veldig mye med mygg å maur så jeg fåretrekker egentlig 4ér stanga på 9 fot. Du som bor i ski bør ta deg en tur på Sportshuset å spør etter Thomas. Der er det godt utvalg i stenger ,liner , sneller å alt annet du trenger.
 2. jeg har brukt min G3 vest i 3 sesonger nå å den er utrolig digg.masse plass å veldig gode løsninger.Paddingen på skuldrene gjør at vekta fordeles jevnt å at luft får sirkulere.Blir ikke klam selv på varme dager.den er også behagelig å bruke med bar overkropp når temperaturen stiger.å da uten risiko for kraftig solforbrenning iåmed at materialet er tett. Når min vest går i dass så blir det en ny G3 ingen tvil Lykke til med valgets kvaler
 3. skal du fiske med mygg imitasjoner er 102Y en selvfølgelig valg da det er en extra lett tørrflue krok .100 er som Sigve sier standard tørrflue krok å et must. skal du ha en klekker krok så har jeg forelsket meg i en mothakeløs som heter 2499 helt nydelig å barberblad skarp spiss sitter også veldig godt i fiske kjeften. til fluer med forlenget kropp bør du bruke 921 kort skaft å stort gap . Oppsummering av kroker Standard tørr : TMC100 Lett mygg krok: TMC102Y Til forlenget kropp: TMC 921 Klekker Mothakeløs: TMC 2499 Klekker m/mothake :TMC 2487
 4. Har nå nettopp sjekket værmeldingen på Statoil værtjeneste lørdag å søndag 2-3mm regn , vind under 4 m/sec , høyeste temp 16grader ++. Ser slett ikke værst ut!
 5. etter min mening så betyr det fint lite hvem som produserer til hvem. Det som betyr noe er kvaliteten på sluttproduktet! Tiemco eller andre som kjøper produksjon får det de bestiller. En annen ting som betyr noe er hvor mye de kjøper av produksjonen ( ikke kvalitets messig) , da stort volum betyr at de får tidligere plass på fabrikken til å produsere sine varer .Å følgelig får sine nyheter tidligere ut til kunden. mener at det er Owner som produserer Tiemco kroker.
 6. Må henge meg på Terje her . brunt å ginger er snasne saker . å da selvfølgelig naturlig å ikke farget , da får du lys underside som jeg syntes gir noe bedre kontrast å ikke så " hard" farge. 50/50 nakkene til whiting er jo ikke å forrakte de heller.da får du 2 forskjellige farger .
 7. mine favoritter etter harr viste seg å bli mellomsmå parashute i str 16 - 18 å f-fly fra str 14-20 . Ellers vil jeg tro at Vera flua til Erik vil funke meget bra .
 8. Dette med motstand mot "plagiater/kopier " er det mest latterlige jeg har hørt! Hva er det som er originalt ? de fleste av oss flyr vel da rundt med " plagiat" stenger å kjører til elva i kopi biler. Å ikke minst binder fluene våre i uoriginale stikker. Det meste i samfundet har vel sitt utspring i en original tanke som er blitt videre utviklet . Å kalle alle som produserer noe som har lik funksjon eller likner på noe annet for et plagiat / kopi /uoriginalt blir vel noe latterlig
 9. jeg ruller buksa .Starter med føttene .Neoprenen tåler utmerket godt å brettes/rulles. Putter dem ikke i pose( som ikke følger med som standard til Simms vadere ). Rulling gjør at buksa tar minst plass å er derfor jeg gjør det! ;D
 10. Jeg har også hatt gleden av å teste Tiemco Akron spiss materiale . Fantastisk materiale strekk det en gang å det holder seg snorrett. uten tvil det beste spiss materialet jeg har prøvd!!
 11. Dæven ! Kjenner følgelig sinnet vokser når jeg leser innlegget dit Tore . Eneste som burde være raske til å spørre om å låne , det er de som har rikelig med cash til å erstatte. Men som grunnet dårlig tid ikke hadde tid til å skaffe dem selv. Eller så er det bare morro å låne ut ting til kompiser som om de har skadet/forringet enten bevisst eller ubevisst det de har lånt , tropper opp med nye erstatnings gjenstand.Å da uten å bli spurt! Å levere tilbake noe slik som du her forklarer det . Kvalifiserer til utvisning fra venne listen ,bank og regning på skadet utstyr( den prisen man må ut med for å erstatte produktet ).
 12. Gåsehuden har ikke helt lagt seg ennå! Du verden for en kvalitets økning ,mye flott undervanns filming å flotte sener. Produksjonen har helt klart tatt ett heste sprang oppover. André viser en entusiasme vi ikke trodde denne karen kunne vise . Å folkens , her er det ikke bare tørrflue fiske , men derimot nymfe fiske som blir gjort veldig visuell av det krystall klare vannet , Gordon Fjeld´s UV filmingå ikke minst av André sine gode forklaringer. Her blir en holt løpende orientert om hvordan disse sære fiskene skal overlistes . Filmen har en munterhet som får deg til å sitte å smile gjennom filmen å hårene reiser seg titt å ofte av fasinasjon fremmhevet av flott filming å vakker stemingsfull musikk av islandske å norske artister. Felt kokken Odd som også filmer tryller frem bla.pesto marinert kylling å serverer kulinariske høgdare skjeldent eller aldri tidligere servert på den islandske tundra. Mange vil nok kanskje si at Tørrfluelandet har vært det øverste av kvalitet på norske fluefiske filmer å at alt annet ligger litt etter. Det er ikke umulig at det var slik . Men etter torsdag 27.03.2008 så har tronen fått en ny hersker å den heter "ØRRETBOMS 3"!! Jeg kan med hånden på hjertet si at denne produksjonen overgår alle tidligere norske fiskefilmer. Takk til André , Odd og Gordon for denne flotte filmen jeg alt har sett 3 ganger å kommer til å kose meg med mange ganger fremmover. Til de av dere som ikke har sett filmen er det bare noen få ord å si : LØP Å KJØP!!!
 13. Flue nr 7 er min. Baetis aktig no-hackle. Krok Tmc 100 bl Hale: Coq de leon Kropp:Premo goose biot Thorax: CDC dubbing Vinge : CDC revet løs fra stammen.
 14. Er reist offshore ,så får ikke sett dem selv på et par uker.Men det høres jo veldig lovende ut !!
 15. Mp har bra kvalitet da spes i 1grams posene Guideline ser ut til å være bra , har ikke testet den ennå!! Det viktigste er egentlig å se å ta på posen før du kjøper finn en pose som ser bra ut. spør deg selv litt om hva du skal bruke cdc´n til er det til spinne så er det litt råflått å kjøpe bennechi hyper . men skal den til vinger så er vel Bennechi hyper selected noe av det beste du kan kjøpe. Kvaliteten er også forskjellig fra natur til farget cdc.
×
×
 • Create New...