Gå til innhold

Damen med fluestang og førstereis i Rena


Juhani

Anbefalte innlegg

Heisann folkens! Brukte litt tid med damen og fluestanga for noen dager siden. Vi befinner oss på Rena for øyeblikket, og lurer på hvor det finnes plasser man kan fiske med baksleng i Renaelva eller vann i nærheten?

Tips mottas med stor takknemlighet da vi kun har denne dagen til rådighet.

Håper ellers alle har hatt en strålende sommerferie!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ville reist litt oppstrøms Rena sentrum i Glomma. Mye mer "lettfiska".

<<l

Det er vel en liten åpen plass på Rødsbakken som jeg vet om. Du vil slite litt i Renaelva uten vannkastferdigheter. Men du kan jo bruke litt tid på finne fisk som vaker tett inntil land og kaste oppstrøms på den. Da får du mer enn nok baksleng :D Men vade forsiktig. Elva går opp og ned som en fordømt jojo om dagen...

<<l

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Oliver

Rødsbakken er plassen.

Over broa der skiltet "Rød vestside" (Tror jeg ) står og 500 meter opp.

Ellers er de fleste fiskene i Rena, eller mange om du vil, helt inn til bredden og kan fiskes på oppstrøms/nedstrøms, og dette krever 10 meter overhode kast.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja fikk sjokk når vi kjørte langs løpsjøen. Det var tappa ned til et gjørmehøl, men det skyldes vel vedlikeholdsarbeid e.l.?

Vi har ikke med vadere :(, så da blir det mest aktuelt å fiske noen timer i et vann. Det er kun madammen som skal fiske, og det hadde vært artig om hun klarte å lure på en liten en :) Er det noen lett tilgjengelige vann i nærheten som huser mindre kresen fisk?  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...