Jump to content

Juhani

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  1046
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.saltflue.no/

Recent Profile Visitors

1478 profile views

Juhani's Achievements

 1. Første forsøk i dag ga nada. Kakaobrunt vann, lavtrykk og pissregn, det sier jo seg selv. Fin fin plass, strømmet som en elv og jeg håpet å dulte borti noen andre arter men de glimret med fravær alle sammen.
 2. Takker Truls det med arter sørfra er kanskje et tvegget sverd, men fra en sportsfiskers ståsted er jeg jo hjertens enig med deg, velkomne er de. Det gytes jo i norge og jeg regner med at våren var prima forhold for bassen i så henseende men de gyter vel i brakkvann og der er der offer for vannstand som all annen fisk tenker jeg? Trønderbassen er det lite info om men jeg skal gjør noen spede forsøk de neste ukene og se hva jeg treffer på. Helt nye plasser for meg så jeg regner endel bomturer, wish me luck
 3. Fader så gøy at bassen er tilbake igjen.Det er jaggu jeg også på FFS etter ganske mange års fravær. Nå har jeg gått til det skritt og gjort trønder av meg. Er det fanget noe bass i trøndelagsområdet?
 4. Snella er strøken, ubrukt, fantastisk fin knarr og rått utseende. Har bilder, men klarte ikke å laste de opp herr så de kan sendes på mail eller mms. Ring meg gjerne på 4551 0145 for mere info 2750,-
 5. opp, bump og alt det der...
 6. Redington NTi 9' #7 - klassiker, kjøpt ny på Nfisk selvom stangen jo er mangfoldige år gammel... blir knapt bedre enn dette. Lite brukt, mangler tube (ble borte på lageret så jeg fikk den aldri med), original sokk. 2000,- Loop Blueline Salt 9' #7 - Nok en klassiker i fin stand. Original tube og sokk. 1500,- Winston B3SX 9' #6 - Fin stang, noen transportmerker på klingen om du VIRKELIG ser nøye etter. Original tube og sokk. 3500,- SOLGT Kan sende bilder på mms om ønskelig. Ta kontakt på pm eller 4551 0145
 7. Kan jo forsøke deg på Aurflo's 40+, den er ikke klar men skyter godt Ellers har du Clear Camo fra Cortland, Little Tunny og så fra Cortland (utgått men finnes kanskje enkelte steder?) Begge disse linene bør du kjøpe i #7 til en sekser-stang.
 8. Blueline er en god stang. Jeg syns heller ikke den er stiv. Forholdsvis rask er den, fin aksjon i sjøen, og mye punch.
 9. Fin tur i indre fjord i dag, Mye jaging, mest makrell og sei. 27 fisk i håven hvorav tre var sjøørret og resten var markrell/sei (store). Den største ørreten var floy-merket med rød tag.
 10. Jeg har desverre ikke oversikt over om det finnes en rapport engang men det er Morten Merkesdal og klekkeriet her ute som har hold i det. Dette var en snakkis når jeg var innom nordisk fiskeutstyr for en tid tilbake. Jeg som fisker i indre fjord har merket en kraftig nedgang i fangst de to siste årene, og jeg betviler det ikke når det blir fortalt meg. Migrering virker plausibelt på meg da fortilgangen også har vært laber i indre fjord. Jeg vet også at Sjøørreten normalt sett er stedbunden, men til syvende og sist handler det om fortilgang og den er som kjent ikke esksiterende her innerst. Verken tanglopper eller reker finner jeg spesielt mye av i fjæra. Flere årsaker til dette også selvsagt, men en høy andel pir kan være noe av skylden, giftslamdeponiet kan være en annen. Det voldsomme dyppet i temperatur vinteren mellom 2010/11 kan være en tredje (har dokumentasjon på dette om noen ønsker å lese det. Fall i snittemp på 60 meters dyp på 4 grader!).
 11. Sjøørreten aller innerst i fjorden virker fraværende i år. Den kommer inn for å gå opp i elva, og forsvinner ut av indre like raskt som den kom er inntrykket jeg har. Radiomerking av fisk i Sandvikselva i fjor viste vel første gjenfangst 1 uke etter merking... i Tønsberg. Kan det være at "økning" i bestanden egentlig bare dreier seg om at sjøørreten migrerer utover?
 12. Mistet bass i går inne ved beina. Samme størrelse som i fjor omtrent, og på nøyaktig samme plass i indre fjord. Leste Runar Kabbe gikk på to stk. i går også, artig å se at vi er i gang igjen.
×
×
 • Create New...