Gå til innhold

Kroker fra ebay


enisp

Anbefalte innlegg

  • Svar 58
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Gjest bmathies

kan nok gå en 3-4 uker før du får dem. jeg har bestillt 3 ganger. 2 ganger har det gått raskt, ca 2 uker. siste gangen gikk det nesten 4 uker. men kom det gjorde dem. hvis ikke kontakt seller og klag. han sender helt sikkert på nytt. kineserene er greie å handle med på ebay. de er avhengig av oss. har fått sendt andre ting fra hong kong på nytt ett par ganger uten spørsmål.

bent

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest bmathies

Da høyde for julerushet! Selv om kineserne ikke feirer jul går den én og annen pakke derfor til den kristne verden :D

Har som regel at jeg må bestille langt inn i november for å få noe før jul.

støtter den <<l

Lenke til kommentar
Del på andre sider

og mere kjente kroker knekker ikke?  jeg har hatt kroker fra en norsk produsent jeg ikke nevner ved navn som ikke har vært herdet.... det samme med tiemco, partridge som det har vært feil på......... men er det noen som med sikkerhet som vet hvor mange krokprodusenter det er i verden!

Tipper det er det mest sentrale spørsmålet, hvor mange fabrikker finnes det som gidder å produsere noen tusen krok en gang imellom? Hvis man ser for seg en "krokmaskin", som produserer hvor mange i minuttet? 1000? Dvs at på en time eller to, så har du med stor sikkerhet produsert nok til å dekke alle fluebindere i de skandinaviske landene. Sleng på noen dager til så har du dekket det meste av fluer bundet både privat og kommersiellt i hele den vestlige verden. Tror ikke det er mange fabrikker som lager fluekrok iallefall. Tipper på to. Så jeg tror Staffan har rett, de kjøpes opp og pakkes om med de rette merkene! 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest staffan@epost.no

det er noen flere enn to....... fluekrokproduksjonen til Mustad tror jeg at var under 1 % av all produksjon de hadde... yrkeskrok er langt viktigere...... skulle likt å se krokfabrikken til Tiemco f.eks.

Lenke til kommentar
Del på andre sider


×
×
  • Opprett ny...