Gå til innhold

Ukens tema : Fluebinding


Kim W

Anbefalte innlegg

Thank you, Geir! :)

Strøkne fluer, Roy Ole og Perry.  <<l

Har fått noen ørreter på march brown silver i våt variant. Har bundet opp noen til årets småelvkulpfiske med litt bly i brøstet, og det må vel være fluefiskerens motsvar på makk og søkke. ;D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Waffer`n: Jeg må av og til  ha det inn med teskje, så med "fete døgnflueklekkere", mener du råe - kule - flotte osv., eller at de er tjukke og feite?

Roy Ole: Disse ser jo bare sååå giftig ut <<l. Og jeg har aldri fisket vulgata, finnes ikke på disse kanter av landet :-[

Terje: Kunst :o say no more....

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Takker og bukker  ;D

Waffer`n: Jeg må av og til  ha det inn med teskje, så med "fete døgnflueklekkere", mener du råe - kule - flotte osv., eller at de er tjukke og feite.

Hva med - "din feteste døgnflueklekker" - bør være et vidt og interessant emne. Og ordet "fetest" kan jo tolkes i et par retninger hvertfall  ;)

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Smukre klekkere, karer! <<l

Fete klekkere ja..hm...den var litt vrien. De klekkerene jeg stort sett bruker er i klinkhammerstil eller noe tilnærmet og de er vel ikke akkurat fete. Måtte tenke litt på denne her og fikk plutselig en litt sprø ide som kanskje kunne bli til noe underholdende om ikke annet.

Her har jeg prøvde å gjenskape en døgnflue som straks er i ferd med å fullføre klekkingen og bare tuppen av bakkroppen og haletrådene er igjen i nymfeskallet. Småinspirert av klekkern til Terje. :)

Nymfekroppen er bundet på en TMC100 #14 og døgnflua er surret på en TMC2488 #14 der jeg har knekt av spissenden på kroken og videre limt den fast på ryggen av den andre kroken med superlim. En trådbase holdt kroken på plass mens limet herda.

Vedder en krone på at dette er noe dere ikke ser hver dag! ;D Artig prosjekt da, selv om den ikke egner seg i fiskeboksen.. :)

En Klekkende Baetis Rhodani.

8489138391_6d6b59d21c_c.jpg

8489140099_6c771f28de_c.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...