Gå til innhold

Oslofjordkonferansen


Knut Adolfsen

Anbefalte innlegg

http://www.njff.no/nyheter/2014/Sider/Klart-for-Oslofjordkonferansen-2015.aspx

Fjorårets konferanse var meget bra og det blir også årets. Her gjør NJFF noe for at mange flere skal få mulighet til et bedre fiske. Dessverre er holdningen blant det store tause flertallet at vi skal være mer enn fornøyd med å få plukke opp smulene.  Vi tror at det er de andre som genererer penger. Tull og tøys. Det vi har gjort i årevis og fortsatt gjør er å ta oss råd til en forvaltning som er økonomisk og økologisk ødeleggende. 

Friluftsfjorden!

  • Lik 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...

Oslofjordkonferansen er historie og den var bra med mange og varierte tema. Legger man sammen årets og fjorårets konferanse har de fleste tema i fjorden blitt berørt både de vi liker og de vi ikke liker. Nå må prat og ønsker samkjøres og noen må få høre hva sportsfiskerne mener. Representanten fra Flødevigen sa det ganske enkelt, dere har en fjord med nesten alt, kun en ting mangler og det er FISK.. 

Det var nok ikke representanten fra fiskeridirektoratet enig i. Der i gården har de, etter egen mening, full kontroll og alternativer til dagens forvaltning ser ikke ut til å eksistere i deres verden. De får god drahjelp av svært mange sportsfiskere rundt fjorden som heller ikke vil ha forandring. 

Friluftsfjorden!

  • Lik 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...