Gå til innhold

Ørretfiske i Tisleia


six

Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...

Hei,

 

Ja, Tisleia er ei fin elv, og det er et fint utgangspunkt å begynne ved demningen å jobbe deg nedover. Da finner du mange fine kulper og smale kanaler som kan være rett spennende.

 

Bruk også litt tid på å studere kartet - det finnes en del veldig fine plasser lenger ned i elva også.... du kan jo bl.a se litt her: http://home.online.no/~k-eriro/tisleia/

 

Selv om jeg har hytte ved vasetdansen ble det ikke så mye fiske i Tisleia i fjor (andre steder trakk mer), men rapportene tydet på at det ikke var spesielt godt fiske i fjor, dvs. det ble tatt en del fisk, men små av størrelse. Ulempen med Tisleia er at den til tider har veldig varierende vannstand (forbanna regulanter), men du skal forholdsvis tidlig på'n så kan du nok få fine forhold.

 

Legg ut en rapport når du har vært på tur, så vi får høre hvordan det har gått...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hehe Hemsila er ei fin elv - men som sagt Tisleia kan være meget spennende den oxo, og "frittløpende" kuer fins vel rundt Hemsila også?

Og hvis man orker å gå et lite stykke vekk fra "badeplassene" hvor "de står og kaster stein etter vakene" så vet jeg at man vil finne nyyyyydelige kulper, stille loner og forlokkende brekk hvor selveste "bestefar fisk" venter......

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 måneder senere...
×
×
  • Opprett ny...