Jump to content

Nofish

Medlem NFF - 2017
 • Posts

  313
 • Joined

 • Last visited

Reputation

45 Excellent

Recent Profile Visitors

972 profile views
 1. 4000 fisk!!! Har det rabla helt for dere???
 2. Enig med Truls her.....kjipt å fiske fra. Fin å komme seg rundt med. Fluefisking er absolutt best fra land, men mange steder er jo ikke det mulig og da kan kajakk, belly være en nødløsning. Hvis ikke du har tenkt deg ut på store vann ville jeg ha tenkt på en belly. Kajakken er noe styr å fiske fra i vann. Noe bedre i elv.
 3. Har du fått solgt kortene??
 4. Så derfor er vel booking av elv og overnatting noe som passer best til laksefiske ))))
 5. det er viktig å være raus med fisken....
 6. Den er undervurdert....))))
 7. Så egentlig er dette et nytt spill fra Hamar )))
 8. Hva hvis det er elendige forhold den/de dagene du har bestilt??
 9. Jeg kan ikke se på hvilke måte disse har hjulpet "vårt fellesskap". Dersom det nå er tomt for penger (hovedsakelig skattepenger), hva sitter vi igjen med da?? Triple fiskekortpriser, latterlig fisketrykk og et lokalt engasjement for elva som er borte....takk så mye )))
 10. Hvorfor kjøper dere ikke bare kort når dere er der??
 11. hmmmm....De pengene skulle vel brukes over flere år. Blir de tilbakeført nå da, dersom de avvikler?? Hvis ikke, hvor er pengene tatt veien.....??
 12. Finner jeg de kan du få dem ..))))
 13. Blir Lillevann med gjør jeg det også……har lurt på hvem han er i sikkert 10 år nå )))))
 14. OleKrs...Til tross din manglende erfaring og kompetanse har du som du sier rett til å ha din mening....troverdigheten er det vel heller så som så med....
 15. Jeg ønsker nå både fishspot og ørretens rike dit peppern gror....når det er sagt er det min erfaring at fisk som er på retur (av skader eller annet) kan oppleves som veldig enkle å lure..landsbyidioter kalles de av en kompis....og det er lett å tenke tanken at elva er full av de...når det bare er de samme stakkarene som blir fisket om og om igjen.....
×
×
 • Create New...