Jump to content

Medlemskontingent for noen medlemmer


Recommended Posts

Hei

Vi sendte akkurat ut epost til alle som er i gruppen "Medlem NFF - 2017". Dette er dere som betalte "full" kontingent i 2016, og denne skulle gjelde ut 2017. Vi er nå i 2018 og det er på tide at dere fornyer kontingenten. 

Her er innholdet i eposten:

For å sikre fortsatt drift av Fluefiskesiden ble det i 2016 opprettet en forening, Norske Fluefiskere. Du betalte da medlemskontingent, og denne gjaldt ut 2017.

Fluefiskesiden har gjennomført en konkurranse med flotte premier og en høsttur, i tillegg til å ha fått inn flere artikler. Vi har forenklet innmelding, og det er flere måter å betale på. Vi har opprettet Klekkedatabasen som gir deg god informasjon om klekkinger, sverminger og om byttedyr i sjøen, samtidig som det er koblet sammen med Fluedatabasen. Vi har fått en bedre synlighet i sosiale medier som Facebook, Instagram og Twitter.

Vi ønsker å fortsette med alt dette, i tillegg til å sikre den tekniske driften av siden. Det er mye stoff og kunnskap på Fluefiskesiden som alle medlemmer har bidratt med opp gjennom årene. Dette vil vi fortsatt ha tilgjengelig for medlemmer på internett.

Vi er nå snart 600 betalende medlemmer, og det øker stadig. Alle medlemmer har full tilgang til forumet, artiklene og databasene. 

Vi skal fortsette på det arbeidet vi har startet, og vi håper du blir med oss videre. Det er altså på tide å fornye ditt medlemskap.
 
Tidlig i 2017 ble det bestemt at vi skulle sette ned medlemskontingenten en periode i forhold til året før, for så å øke den litt etterpå. Begge deler er gjort og kontingenten er nå fastsatt til kun 150 kroner for ett år. 

Gå inn her for å fornye ditt medlemskap.

mvh
Styret

Link to comment
Share on other sites

 Share

×
×
  • Create New...