Jump to content
Sign in to follow this  
Olav

Kalkstrømfiske i Storbritannia vår 2019

Recommended Posts

Ikke bare tenkt på kalkelver som stort sett er befengt med settefisk.. Sjekk ut nordvest, i cumbria, lake district. River Eden er bra og det selges kort til privatpersoner også på noen strekker. Fisket starter i Mars/April. Rhodani kan du regne med fra tidlig april. Tipper du kan finne litt her:

Jeg var der tidlig april i år på jobb og fikk anledning til å se og fiske noen få timer, det holdt. Jeg skal definitivt tilbake :-) Eden har også sideelver som kan være svært bra, bla Eamont hvis man slipper til der. Utrolig flott elv! Det er skikkelig hjemmekoselig i Cumbria med fjell som ruver i bakgrunn.

Share this post


Link to post
Share on other sitesNedre deler over... Penrith Anglers har lengre opp::

Sjekk foreningens kart nøye fordi mange strekker er kun for medlemmer.. Det behøver ikke å bety at de som er publi suger... Husk at 80% av medlemmene i disse klubbene er gæmliser som kun fisker laks i disse elvene. Det finnes ørret og harr i tillegg og det er villfisk.

Du finner sikkert mer med litt nysgjerrig googling :-) Eden er ganske lang elv og kortsalg er nok litt infløkt men det lar seg gjøre med litt planlegging.
Det er lett å komme seg dit også, bare ta fly til manchester 2t og et par timer på toget så er du framme i f.eks Penrith.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Det er også elver sør i Irland som er meget bra hvis det kan friste. Suir og Tar er kalkelver, med masse insekter og klekkinger. Mye fisk og stor fisk, takket være et hardt regime med C&R gjennom flere år og kontrollert tilgang på fisket. Andrew Ryan driver den beste butikken på Irland for fluefiske og er svært dyktig fisker.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...