Gå til innhold

Argentina


Andreas

Anbefalte innlegg

Skal noen dager til Patagonia i Mars og trenger tips!

 

Kommer til å være 7-8 dager i området rundt San Martin, Junin de los Andes og Barlioche. 4 dager er rene fiskedager og da trenger jeg tips!

 

Først og fremst sliter jeg litt med å finne en god guide...

 

Noen som har vært her og har noe å komme med?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 uker senere...
Skal noen dager til Patagonia i Mars og trenger tips!

 

Kommer til å være 7-8 dager i området rundt San Martin' date=' Junin de los Andes og Barlioche. 4 dager er rene fiskedager og da trenger jeg tips!

 

Først og fremst sliter jeg litt med å finne en god guide...

 

Noen som har vært her og har noe å komme med?[/quote']

 

 

Hei, i boka Fluefiske året rundt av E Rise er det et kapittel med gode tips.

Ellers er det en del info på nette.

http://www.fchimehuin.com.ar/eng/flotadas.php

 

http://www.prflyfishing.com/Argentina/Northern%20Patagonia/northernpatagoniajunin.htm

 

http://www.c-francis.com/arg_ff.html#malleo

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 år senere...

Jeg er argentinske, jeg bor i Norge, men nå er jeg i Patagonia fisk. Hvis du trenger å guide deg steg avisame data fra personer som kjenner området, som virkelig vet, i henhold til budsjettet.

criaderivera@mac.com

skype. gauchovikingo

Jeg snakker ikke norsk godt, kan du bruke en oversetter å skrive, men hvis jeg snakker engelsk liker å snakke i telefonen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Andreas, jeg vet en svært god guide, og jeg vil være her i Argentina i mars, hvis du er interessert, vil jeg følge deg, men tydeligvis med priser, men argentinere som jeg får.

Du ønsker å reise til provinsen Neuquen, tilfeldigvis, hadde jeg et møte med Vice President gi guider til 150 teller som provins.

Jeg opp de to første ukene av april i Argentina, jeg er den mest erfarne fiskeren, men tilbringer jeg de siste to år på å bygge fisketurer for nordmenn, og i april er det min første gruppe, men til Santa Cruz, en annen provins, Argentina , hvor den lager en annen type fiske.

En stor klem, og du må Argentina, for bestillingene.

Dette er en av de beste guider som er i den delen av Patagonia

http://www.riciglianoflyfishing.com/patagonia.html

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Andreas, I know a very good guide, and I will be here in Argentina in March, if you're interested, I would like to accompany you, but obviously with prices but the Argentines as I get.

You want to travel to the province of Neuquen, coincidentally, I had a meeting with the vice president give guides to the 150 counts that province.

I'm up the first two weeks of April in Argentina, I am the most experienced fisherman, but I spend the last two years trying to build fishing trips for Norwegians, and in April it's my first group, but to Santa Cruz, another province, Argentina , where it makes another kind of fishing.

A big hug, and you need to Argentina, to your orders.

This is one of the best guides that are in that part of Patagonia

http://www.riciglianoflyfishing.com/patagonia.html

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du finn ei svært god guide bok på Nordisk fiskeutstyr! Elllers er det svært mange fine plassar rundt Junin de los Andes. Ville konsentrert meg om elvane Malleo og Chimehuin. Sistnevnte elv har eit nydeleg tørrfluestrekk sirka 5 km nedstrøms Junin. Fleire fine lommer med utoverhengande vegetasjon. Utløpet/ nedre delane av elva Calefu skal også vera bra på hausten. Passar med tidspunktet du er der nede. Guide på Rio dorado Lodge i Junin fiskar mykje i denne elva på hausten. ( haust i Argentina = mars/april)

[attachthumb=1]

post-2734-1394987173652_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...