Jump to content

Torleiv Grøndalen

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  1349
 • Joined

 • Last visited

Torleiv Grøndalen's Achievements

 1. Selger en ubrukt Sb-700, kun tatt opp av esken. Alt følger med, ink kvitt. Bud ønskes.
 2. Sven Kalmar var/er trommis, og han var/er en røver med fluestang..
 3. Liten skriveleif i artikkelen, de har kun to modeller i det nye stoffet. Flere kommer innen våren 2017 og overtar da fullt ut for neopren, er planen. Flere produsenter bør komme etter..
 4. , vet ikke om den funker
 5. Tror mustad har sluttet med slike koder på krokene, så jeg antar den er borte? Ellers likner den jo på mustad c49s om jeg ikke husker feil.
 6. Min første dyre stang var en Hørgård Surna Carbon. Vel hjemme og obligatorisk vifting i stuen, og knert, tuppen mot stuebordskanten.
 7. Istemmer Lars, dette holder mål i lange baner. Synes også det kan spares litt til på vingen, samt ikke starte så langt oppover vingen med hackle(surr de tett, 2-3 runder er fiffi, da behøver du ikke starte så langt opp) edit: ser også ut som vingeroten(basen for hackle) er ganske så tykk. Vet ikke om det er vingen eller antall surringer eller bildet som gjør det. Nå blir det mye flisespikkerier, men du kan trøste deg med at ser det veeeldig pent ut ved stikka, så suger det langs elva , mao igjen, det du har funker som snus!
 8. Kai broderisaks (modell 5100). Livsfarlig skarp. Og dømrade små hull til fingrene, men det går ann å fikse.
 9. Forundrer meg ikke det døyt! Disse testene hans har det stinket av. (Det hele minner om skittkastingen rundt en Sage-modell i gamle dager her inne på ffs, for de som husker det )
 10. Bare ga en pekepinn på at det går ann å søke på M.Petitjean eller magic tool. Om dette var vanskelig, beklager jeg. (Forøvrig en russer som surrer pinne i video nr. 6, dog på en lite informativ måte. Beklager dette også)
 11. Om jeg husker rett, finnes det ikke en offisiell "standard" på snelleføtter.
×
×
 • Create New...