Jump to content

Håvard Sveen

Medlem NFF - 2017
 • Posts

  55
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Håvard Sveen last won the day on May 14 2019

Håvard Sveen had the most liked content!

Recent Profile Visitors

2599 profile views
 1. Finnemarka, nord for Drammen nå lørdag. 580-630 moh.
 2. Takk Jarle Jeg fikk nyss om et storørretvann hvor fisken gikk bananas i fjor, så håper denne vil hjelpe meg. Svarte fasanfibre er bestilt Gleder meg som en unge!
 3. En variant av Rune sin RS-exhausted-damsel. Manglet foam, så den ble byttet med polygarn og bein ble svart cdc. Sent fra min SM-G930F via Tapatalk
 4. Om tid og dato passer, kommer jeg nok en tur:)
 5. Tar han... Hvis jeg er først:) Sent fra min SM-G930F via Tapatalk
 6. Vi får ta oss tid til en kaffe neste gang, kanskje i Nordmarka eller kanskje Finnemarka[emoji2]
 7. @Jarle TL, ja, det var folksomt rundt de to vanna på mandag. Det var første turen min til Østmarka, og jeg ble overasket over hvor fint det fint det var. Fikk til og med berget årets første på en myggklekker tidlig mandag morgen:)
 8. En daddy med hjortehårsvinge. Regner med det blir en fin propell på fortommen. Noen som har prøvd?
 9. Hei Eirik Nå ser det ut til at det er i orden. Siden fungerer på tapatalk og i chrome. Har ikke gjort annet enn å oppdatere apper som pushes ut fra tid til annen, så vet ikke hva problemet var. Er det gjort noe med kodingen?
 10. Chrome, firefox og den innebygde samsung nettleseren + tapatalk.
 11. Hei Etter siste oppdatering av fluefiskesiden kommer jeg ikke lenger inn fra min mobil. Samme hvilken nettleser inkludert tapatalk. Fant ut at jeg kunne skru av 4G, kun bruke 2 og 3G, da virker det. Det samme gjelder wifi, det virker. Problemet er 4G. Ringte Telenor hvor de sjekket ut og fikk samme problem med Samsung S6. De mente det måtte være en feil i kodingen på siden. Er det noen andre med Samsung S6 som har samme problem? Kan det være kodingen?
×
×
 • Create New...