Jump to content

Bård H Bjerkeli

Medlem NFF - 2017
 • Content Count

  199
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Bård H Bjerkeli last won the day on January 3 2017

Bård H Bjerkeli had the most liked content!

About Bård H Bjerkeli

 • Rank
  Ivrig

Recent Profile Visitors

1766 profile views
 1. Skal til Stavanger med familien førstkommende helg, vi kjører fra Oslo og tanken var og leie en hytte et sted på sørlandet for en overnatting. Det har vist seg og være vanskeligere enn antatt, alt jeg finner er tilknytta sesongåpne campingplasser og nå har de naturlig nok stengt. Det må da finnes en og annen hytte langs denne strekningen også nå på vinteren? Noen som vet om noe?
 2. Selger et pent brukt Hilleberg Niak. Teltet er skadefritt og pent brukt. Niak står fint i sterk vind og egner seg både ute ved kysten så vel som snaufjellet. Pris: 5800,- Bor i Oslo, men kan sende, kjøper betaler frakt.
 3. Exped Vela er et lett og kompakt enmannstelt perfekt for soloturer hvor vekt og volum spiller en rolle. Teltet har mange flotte justeringsmuligheter for ytterduk som gjør at på varme dager kan dette trekkes opp til midtstanga og du får et luftig innertelt. Forteltet er også nokså stort og anvendelig til og være et så lite telt. Selges for 2500,- Holder til i Oslo, men kan sende-kjøper betaler frakt.
 4. Hei alle, i år går famileturen langs kysten fro Oslo og mot sørlandet. Kristiansand er vel et slags mål, tror vi. Sjøørretstanga skal selvfølgelig med og nye plasser prøves ut, men med hele familien med har jeg ikke døgnet rundt til rådighet, så om noen føler for og gi meg et lite vink mot en brukbar destinasjon eller to er jeg takknemlig, ta det gjerne på PM om det føles bedre. strekningen er som sagt fra Oslo og sørover, med hovedvekt på Vestfold og Kristiansand området.
 5. Stilig! Er i en byggeprosess hjemme med bygging av diverse kjellerrom, har planer om et lite arbeidsrom under trappa. Om så skjer skal jeg forsøke å legge ut litt bilder av prosessen. Fluefiskesiden bør jo ha en egen tråd med bilder og beskrivelser/tips til bygging av binderom og benker!
 6. Selger min pent brukte Ally kano. Er faktisk ikke sikker på eksakt hvilken modell, men tror det er en 16,5DR. Kan sette den sammen og måle lengde/bredde ved eventuell interesse. Kanoen er lite brukt, har for det meste ligget mørkt og kaldt i boden. Selges utelukkende grunnet plassmangel. Følger med en flytevest, 1 treårs og en Biltematralle. Ser de varierer mye i pris rundt om så ønsker bud, alt av bud vurderes fortløpende, også skambud. Kanoen skal vekk så kan bli et godt kjøp her. Send melding via PM her på siden.
 7. Jeg har akkurat fullført denne quizen. Min poengsum 12/100 Min tid 99 sekunder  
 8. Jeg har akkurat fullført denne quizen. Min poengsum 20/100 Min tid 58 sekunder  
 9. Jeg har akkurat fullført denne quizen. Min poengsum 25/100 Min tid 67 sekunder  
 10. Tok en feriedag på mandag og dro avgårde for og prøve et nytt vann, fremme ved vannet bestemte jeg meg for og følge vinden innover og prøve meg på pålandssiden. Dette ga meg en liten abbor og en noe større mort så her måtte det skiftes strategi... Fant omsider en lun vik hvor det viste seg og være fisk som til tross for at det var midt på dagen og klarvær gikk tett på land og fråtsa i Vespertina. Sånt er spennende der en går og lusker i granskogen og har begrensa med muligheter for baksleng, fikk en drøy time med godt og spennende fiske og selv om det var flere riktig grove kubber i aktivitet
 11. Tørker kjøtt, grønnsaker og frukt i dehydrator som igjen komponeres sammen med f.eks diverse Toro baser til komplette måltider som en slags hjemmelagd "Real Turmat" til lengre turer hvor vekta spiller en rolle. Ellers er tacomiks genialt, stek kjøttdeig og bland det med de grønnsakene du vil ha og frys det ned, da kan det enten tine opp i løpet av turen eller du bare putter klumpen rett i kjelen og varmer opp, taco lefsene varmes opp over primus/stormkjøkken/bålet. Tørka storfekjøtt i tynne strimler fungerer som Beefjerky og er genialt og gå og små spise mens en går eller som en enkel lunsj la
 12. Bål og teltliv på fisketur gir den gode naturopplevelsen for min del. Fisket er helt klart primæringrediensen, men utover det så er det jo alltid like spennende å treffe på dyr og observere fugl når en er på tur i skog og fjell. De siste åra har fotohobbyen også blitt en vesentlig del av mitt friluftsliv, i interesse har den kanskje blitt like viktig som selve fisket...?
 13. Jepp, tror jeg har funnet frem til riktig tegnebrett, Wacom intuos pro størrelse medium. Virker som et veldig greit og brukervennlig verktøy. Stativ derimot er jeg mer i villrede på, er spesielt dette med hvordan jeg vil midtsøyla skal fungere i forhold til makrofotografering som er den største hodepina. Vet det finnes flere her på forumet som er gode på makro så hadde håpa noen hadde noe å melde...
×
×
 • Create New...