Jump to content

Torleiv Grøndalen

Medlem NFF - Standard
 • Posts

  1349
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Torleiv Grøndalen

 1. Selger en ubrukt Sb-700, kun tatt opp av esken. Alt følger med, ink kvitt. Bud ønskes. http://www.scandinavianphoto.no/produkt/11291427/nikon/blits-speedlight-sb-700-nikon-speedlight-ttl-autoblits-blits
 2. Sven Kalmar var/er trommis, og han var/er en røver med fluestang..
 3. Liten skriveleif i artikkelen, de har kun to modeller i det nye stoffet. Flere kommer innen våren 2017 og overtar da fullt ut for neopren, er planen. Flere produsenter bør komme etter..
 4. http://www.caddisflyshop.com/stonfo-thread-splitter.html, vet ikke om den funker
 5. Tror mustad har sluttet med slike koder på krokene, så jeg antar den er borte? Ellers likner den jo på mustad c49s om jeg ikke husker feil.
 6. Min første dyre stang var en Hørgård Surna Carbon. Vel hjemme og obligatorisk vifting i stuen, og knert, tuppen mot stuebordskanten.
 7. Istemmer Lars, dette holder mål i lange baner. Synes også det kan spares litt til på vingen, samt ikke starte så langt oppover vingen med hackle(surr de tett, 2-3 runder er fiffi, da behøver du ikke starte så langt opp) edit: ser også ut som vingeroten(basen for hackle) er ganske så tykk. Vet ikke om det er vingen eller antall surringer eller bildet som gjør det. Nå blir det mye flisespikkerier, men du kan trøste deg med at ser det veeeldig pent ut ved stikka, så suger det langs elva , mao igjen, det du har funker som snus!
 8. Kai broderisaks (modell 5100). Livsfarlig skarp. Og dømrade små hull til fingrene, men det går ann å fikse.
 9. Forundrer meg ikke det døyt! Disse testene hans har det stinket av. (Det hele minner om skittkastingen rundt en Sage-modell i gamle dager her inne på ffs, for de som husker det )
 10. Bare ga en pekepinn på at det går ann å søke på M.Petitjean eller magic tool. Om dette var vanskelig, beklager jeg. (Forøvrig en russer som surrer pinne i video nr. 6, dog på en lite informativ måte. Beklager dette også)
 11. Om jeg husker rett, finnes det ikke en offisiell "standard" på snelleføtter.
 12. https://www.youtube.com/results?search_query=petitjean+magic+tool
 13. http://shop.danielsson-flyreels.se/flugfiske/flugrullar/special-rullar/ Edit: dessverre ikke flust med sneller, men noen... førstemann til mølla!
 14. 4750,- for en #5..Virker til at de har tatt en kvart artic ja
 15. Det er en god stund siden Danielsson lanserte stenger, de var dyre som svin, og vistnok revolusjonerende. I følge reklamen i hvert fall, jeg fikk ikke testet da de forsvant ganske fort. Antar de ikke holdt hva de lovet, i likhet med mye annet. Nå er det plutselig en ny stang-serie der i fra: http://danielsson-flyreels.se/danielsson-compound/ Og dette er jo kult! Stiller meg tvilende til at håndtaket gir meg noe "dæven", ei heller stanga, men skikkelig moro at Danielsson fortsatt kjører på! Samtidig, så ser jeg med glede at de har laget opp den gamle fw og lw-serien Den er jo som kjent, adskillig penere enn den nye. Også har de liner også! Og verken stang, snelle eller snøre er ufine på pris!! Blablabla, noen som har prøvd?
 16. Synes ytterkantene i musikktråden er jææææv...g langt fra hverandre nå, Olav
 17. Snowbee har en modell de fikk designet av mannen bak Law-stikkene. Snowbee er ikke akkurat hva jeg forbinder med "top-notch", men jeg antar den er gjennomtenkt og funksjonell?
 18. Law. Den koster flesk på bruktmarkedet. Mener jeg så 2 stk på ebay i hele fjor..
 19. Følg anmodningen fra Truls. Epoxy heller du ut på sølvpapir, så det er tyntflytende, da har boblene lettere for å stige til overflaten og poppe.
×
×
 • Create New...