Gå til innhold

Loop Epic


dahl

Anbefalte innlegg

Epic er prototypen til Evotec serien.
I utgangspunktet skal disse være helt like, men har selv noen epic stenger i både enhånds og tohånds og enkelte er litt forskjellige fra evotec serien i følge målinger vi har gjort. Er det blank eller sort snellefestet på stangen?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke X-grip, men rund kork. Bestilte også samme snøre som deg "rk" og fikk samme alternativet i postkassa.

I tillegg kom stanga uten tube og sokk!

Så i utgangspunktet er det samme aksjonen, ok da og takk for svar:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Er det noen som vet om loop norge har faktisk lov og selge prototype produkter med ett annet navn en det man egentlig har bestilt?

Uten og dra dette for langt så er det nesten en forbrukerråd sak dette? Trådstarter her har fått et mangelfult produkt. Stangen er ikke IKKE av den modellen som han har bestilt, stangen kommer uten tube og trekk slik det står i annonsen at det skal være.

DETTE holder rett og slett ikke mål.

En annen ting er jo alle snørene folk får tilsendt (inkl meg selv) uten noe form for produkt beskrivelese eller navn? Snørene har overhodet ikke samme farge som det man kjøper i fra butikk med embalasje. Loop Norge selv påstår at disse snørene er eksakt det samme men at disse er prototyper som dem selger unna? Kan vi som kjøpere være sikker på at dette ikke er vilt forskjellige fra di som selges i butikk? Coatingen kan være MYE dårligere osv?

Kjenner jeg blir litt forbannet på dem, samtidig er jeg glad for at det er nye folk som styrer sakene i Norge for Loop nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helt sjukt :( hade jag beställt ett Evotec och fått ett Epic hade jag blivit väldigt arg. Hur kan de göra så? Det spelar ju ingen roll om det är samma spö :( har man beställt Evotec ska man få ett Evotec och inget annat. Samma sak tycker jag det är med linorna :(

Tur jag inte beställt där!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Disse folkene virker ikke å ha skrupler. Vi vet jo hvorfor de selger unna på denne måten, men LITT respekt for kunden må det gå an å ha. Trådstarter har fått et annet produkt enn det som er bestilt, som i tillegg er mangelfullt. Han har rett til å bytte (Angrefristloven gir uansett 14 dagers angrefrist på netthandel), men er usikker på hvor velvillige Loop Norge er på dette. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

×
×
  • Opprett ny...