Jump to content

AndersRN

Medlem NFF - 2017
 • Posts

  224
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

AndersRN last won the day on May 15 2018

AndersRN had the most liked content!

Reputation

180 Excellent

Recent Profile Visitors

1622 profile views
 1. Og jeg som synes sjøørret sesongen nettopp startet Tiden flyr! I år skal jeg satse litt på horngjelfiske. Flytesnøre, små foamfluer og 3'er stang. Kan bli morsomt. Spesielt på vindstille solskinnsdager når man kan spotte dem
 2. Spennende Fisker mye med slike fluer sommerstid. Sliter også med kroking. Ser av og til fisken kommer plogende i bakkant og tar så det smeller, men ikke lykkes helt med å få kroket dem skikkelig.. Noen tips fra andre her inne?
 3. Er enig i alt som skrives her. Han er helt sikkert kjempedyktig, men ikke veldig pent å se på Her er et klipp der man ser litt mer: Men det finnes distansekastere som kaster flott. F.eks Paul Arden.
 4. Takk for det Ja, det var en veldig artig opplevelse. Nå har tåka og mildværet kommet. Det setter fart på issmeltingen! Mot slutten av neste uke er det meldt opp mot 10 grader og strålende solskinn, så nå kommer det til å skje ting fremover!
 5. Da har sjøørretfisket på den svenske vestkysten så smått startet, men så langt er det ikke mye som minner om vår. Ble et par korte turer søndag og mandag, men uten resultat, til tross for at jeg fant en god del børstemark. Inspirert av Truls, tok jeg i ettermiddag turen til en vestvendt bukt ganske langt ut i øysystemene her. Egentlig ikke en typisk plass for det tidlige vårfisket. Vannet var lavt og vinden sur, men flott å være ute likevel. Etter ca. 5 min beit det på en feit og fin blankfisk på ca. 2 kg og rundt 57 cm lang. Tok på veldig grunt vann og hadde kjeften full av børstemark. Det ble med den ene, men det er godt for selvtilliten å ta så fin fisk så tidlig på sesongen. Det verste som fins er når man går flere turer uten å kjenne noe. Det går utover selvtilliten
 6. Nei, ikke noe fisking. Bare kikke Er fredning frem til 1. april.
 7. Dette flotte synet møtte meg da jeg var ute å inspiserte nærområdet her om dagen. Det lover vel godt håper jeg. Ikke mer enn 3-4 grader i vannet nå, og de indre fjordsystemene er fortsatt islagt. Har gått til innkjøp av drivanker til kajakken nå, så da satser jeg på at den blir litt mer egnet til å fiske fra.
 8. En liten oppdatering. Da har buksa vært gjennom maskinvask med vaskemiddel og impregnering egnet for gore-tex, samt tørket i trommel(etter instruksjon fra linken til Jan Ingvar). Nå er buksa fin og tørr og hengt opp på en mørk og tørr plass. Fremover skal jeg skylle og tørke buksa godt, både utvendig og innvendig før jeg legger den bort Tror buksa er reddet..
 9. Takk Kommer med en liten oppsummering når jeg er ferdig.
 10. Svartsopp vet jeg ingenting om, men et kjapt googlesøk fortalte meg at den kommer i mange utgaver, og ikke nødvendigvis behøver å være farlig. På innsiden av buksa er det både små svarte prikker samt større orange flekker. Har kommet i løpet av vinteren. Nå har jeg i hvertfall lært at det lønner seg å ta vare på utstyret sitt
 11. Takk for svar Skal følge opppskriften du kommer med. Får håpe buksa kan reddes. Simms G3 kjøpt for under ett år siden..
 12. Tok frem vadebuksa fra skapet i dag, og så til min store forskrekkelse at det har kommet muggsopp på innsiden av buksa. Må innrømme at jeg har vært lat hva gjelder tørking etter bruk, og nå får jeg svi for det. En Simms G3 bukse som ble kjøpt i fjor... Er det noe jeg kan gjøre for å redde denne buksa?
 13. Snart 1. april, men her i Sverige er det ikke mye som minner om vår... I vinter har det ikke blitt en eneste fisketur for min del. Det er i grunn helt greit. Fort gjort at man tar ting litt for gitt når man er ute flere dager i uka hele året
 14. Da var høstfisket så vidt i gang for min del. Ble en liten tur ut i går kveld. Etter litt fundering bestemte jeg meg for å ta båten å oppsøke en liten øy et godt stykke ut på kysten. Vandret litt rundt og så et par fine fisk vake langs en rullesteinstrand på utsiden av øya. Endte med en kilosørret. En grei start på høsten Nå er det bare 20 dager igjen til fredning i Sverige, så må bruke tiden godt.
×
×
 • Create New...