Gå til innhold

Enebakking

Members
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Belly gir en helt ny dimenskon til fiske hvis den benyttes i riktige vann. Kan anbefale Guideline Drifter - her sitter du høyt noe som gir bedre oversikt og fremdriften bedre. Lykke til - ikke noe lure på
  2. Har en femdelt Scott G series brukt den i 3 år og bytter den ikke for alt i verden. Ypperlig markastang. Bare å stikke den ned i sekken å "snike" seg ut i skauen. Bare synd 5 og 6 delte er blitt svindyre etter hvert
  3. Østmarka? Ja Østmarka. 39 sist lørdag og 40 i går kveld. Begge på Straking C
  4. Caddis gjør susen i skumringa. Lokka opp en smellfeit 40 cm i marka i går kveld
  5. Jeg leste tråden på OFA forumet og ble ganske overasket over en del som ble skrevet der.. :shock: Mye uvitenhet ute å går ja. Det som er synd er at man gjør dette til et C&R tema noe det ikke er. Det handler om å være bevisst på hvor man fisker til enhver tid - spesiellt på høsten hvor gytevandrerne ikke er opptatt av fredningsdatoer.
  6. Støtter Pål H. Jeg var så "dum" å komme med en ytringsfrihet i dag på OFA sidene angående fiske på denne gytefisken men møtte desverre "veggen"
  7. Takk for svar. Ettersom det er første gang jeg ser denne i mitt område er det vel uansett så sparsomme klekkinger at den vekker lite interesse hos fisken vil jeg tro. Men da har vi det på plass
  8. Hei. Kom over en liten døgnflueklekking i går ettermidag og lurer på om det kunne vært S.Lacustris? Skjedde veldig lokalt i et vann på ca 300 m sør i Østmarka. Kanelbrun kropp - 2 hvite/gråe haletråder og hvit/grå vinge - under 1 cm i størrelse. Så vel kansje 20 individer som kom dirvende oven en grunn vik med stein og mudder.
  9. Ute en tur i østmarka i går søndag. Lite vaking - men startet å vake litt akkurat i det regnskura startet. Men mulig å " lokke" opp fisk på Straking i vinden. Hadde en skikkelig fin fisk som angrep en stripende straking i regnet - satt på 10 sekunder og borte var den Flere som slo etter men veldig halvhjerta.
  10. Mitt intrykk er at dette er så lokalt. I fjor hadde jeg rimelig bra fiske i noen "lokale" vann fra 10 august selv om juli også var varm i fjor. Har opplevd fisken i Oslo marka vaker selv om den "etter boka" ikke skal gjøre det i juli. Så ingen grunn til å prøve også i juli og begynnelsen av august.
  11. Så bra men greit at du lager en egen streng på dette i stedet
  12. Hei. Laksevald til leie i Orkla på valdet Bruhølen fra tirsdag 13 juni på ettermidagen - fredag 16 juni på formidagen. Valdet er på 300 meter med fiske fra begge sider og 8 senger. Jeg er kun mellommann og kjenner ikke valdet selv men dette skal være et bra vald. Interesserte kan sende meg pm så formidler jeg kontakt videre.
×
×
  • Opprett ny...