Gå til innhold

T.A.

Members
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. T.A.

    Nye vadere

    Må være den,men rart jeg ikke fant den pro 3 mulig den er helt ny. prisen hadde gått ned fra det den kosta før men det gjør jo ingen ting Fant den her også http://www.xxl.no/shopping/showitem.aspx?id=62212
  2. T.A.

    Nye vadere

    Jepp. Bare jeg har pro guide 2. men så helt lik ut ny modell bare. Hadde en før pro guide 2 den var også knall bra hadde den i 5 år mye brukt, begynte og lekke sendte den inn og fikk ny.... :)
  3. T.A.

    Nye vadere

    Har ingen link, men skal se hva jeg finner. Det er den dyreste modeller til orvis koster ca 6000,- tror jeg.
  4. T.A.

    Nye vadere

    Kjøp toppmodellen til orvis det er den beste vaderen til å puste som jeg har prøvd. Jeg har prøvd det meste av vadere som simms fenvick vision orvis og fler, men til og puste er det orvis som utmerker seg. tror også den er like slitesterk som simms. Har selv både orvis og simms g3 nå.
  5. T.A.

    Rotenon

    Hei Alle sammen. Har hørt at vefsna og andre elver som renner ut i mosjøen skal rotenonbehandles i år 2010. :'( Men en ting jeg lurer på er hvor langt opp kommer di til å starte dette sånn som i vefsna? Er det bare den lakseførende biten eller tar di lenger opp. Lærdalselva tok di jo helt fra fjellet og dreper jo alt av innsekter. Er jo forferdelig hvis di starter på fjellet der oppe også. Var vist for dyrt med aleminium sa di, men ser ikke ut til at di bryr seg om innsektslivet eller annen fisk.
  6. Tror ikke alle forstår helt dette, men det som er sannheten er at fisken bør ha plasser som den kan stå uforstyrret å beite. Har sett hvordan fisken forandrer adferd der det blir fiska mye fra kajakk og belly. Må vi på død å liv fiske på alt som viser seg eller er det for at folk er blitt så late??
  7. Veldig godt sagt Kim. La Fisken få friområder....
  8. Godt dette temaet kommer opp. Har fisket i mange forskjellige elver i mange år, og må si jeg merker fiske fra kajakk veldig mange plasser. Rena er vel ekstra utsatt for dette. Fisken bør ha noen friområder som vi ikke får fiska på den,må ikke på død å liv fiske på alt! Har sett elver som fisken er stressa og aldri får fred og det kommer av fiske fra kajakk og belly. Selv bruker jeg kajakk til forflytting men fisker aldri fra dette.I den gjengen jeg fisker med er dette tabu.. Og staffan du har jo også sett hvordan dette påvirker fisken mange plasser. Lær dere å nyte å se en fin ørret vake utenfor rekkevidde for kanskje den er innen rekkevidde neste gang.
  9. Trodde dette var et åpent tema jeg og ikke en simms butikk....
  10. Må bare spørre dere om dere har prøvd toppmodellen til orvis? Jeg har begge 2 og må si at det er orvis buksa som puster best av disse. Hadde en orvis i 5 år så begynte den å lekke litt sendte den inn, og fikk ny bukse!!!!! Så et tips det finns andre typer som er minst like bra, men simms er veldig til å reklamere.
  11. Har ikke no erfaring fra rena, men andre elver så reagerer fisken ofte når den detter fort ved å stoppe å beite på overflaten. Men om elva er lita og stabil og det fortsatt klekker så pleier den å beite igjen. Syntes som regel klekkingene blir dårligere ved lav vannstand.
  12. Stemmer nok det du sier flemming, men treffer du den rette fisken så fy f.... å det kan gå. Har fått mange store fisker og di fleste er ganske greie å temme, men surt å ikke ha snøre nok når en villbass tar.
  13. Fiska mye før med små stenger, men en bør tenke seg godt om hvor en bruker dette. Har fått ørret helt opp i 3,1 kg på orvis Western tippet kl 3. Husk mye backing for det kan gå unna. Den største min var ute med 200 meter 2 ganger og brukte over 1,5 time på den.
  14. T.A.

    Multe

    Er det noen som har no tips når det gjelder multefiske? Bor i telemark og vet det skal være noen fjorder dette er aktuelt i.
  15. Kompisen min har bestilt tur til neste år. Jeg får desverre ikke mulighet til å bli med.
×
×
  • Opprett ny...