Gå til innhold

troutnut

Members
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Ajungilakk hadde for 2450år siden en lignende pose som het "Gubbe" av en eller annen merkelig grunn solgte den dårlig og gikk ut av produksjon. Da var argumentet at du ikke trenkte å krype ut av hylsteret for å kjøre bil eller røke pipe. Sikkert et fint plagg for folk som liker å svette om dagen og fryse om natta.
  2. Har ikke hatt gleden av å fiske med kroken enda, men godset ser meget tynt ut. Var urovekkende lett å bøye, men fluene blir meget smukke med den utformingen.
  3. Det er en kardinalsynd å gå ut innenfor kastehold av en annen fluefisker ( slukfiskere trenger ikke å tas hensyn til da disse bør vike for oss mer fremskredende fiskere med skammen brennende i ansiktet). Det bør være stor nok avstand til at begge kan denge ut full line i alle tenkelige himmelretnigner uten at kastene kommer i veien for hverandre. Har man spurt om lov så kan man jo smyge seg ut litt nærmere. Personlig så liker ikke jeg når andre vader ut innenfor samme postnummer som der jeg står.
  4. Jeg har fisket med LT 8'9 #3 i 5 sesonger og det er en fabelaktig god stang. Den håndterer også en del vind og kan mende/løfte mye line. Den ultimate kose stanga for tøffluefiske. Stalk softly and carry a green stick
  5. Det kan også være Cloeon Dipterum da denne er gråoliven/gråbrun med grå vinger som dun. Dipterum er gulaktig som spinner, mens Simile er oliven/brunoliven. Begge mangler bakvinge og har 2 haletråder, og begge har 6-8mm kroppslengde. Mvh Avdelingen For Unyttig Kunskap
×
×
  • Opprett ny...