Gå til innhold

oraastad

Members
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.tightlines.no
  1. Takk for alle innspill, de kommer godt med! Har du en nettadresse hvor jeg kan få lest om denne undersøkelsen, eventuelt hvem som har skrevet denne? Ja, jeg vil finne min egen problemstilling. Oppgaveteksten her har jeg fått utlevert og er vel ganske generell. Oppgaven blir nok også ganske generell om gjeddefisketurisme siden det er vanskelig å finne relevant litteratur. Jeg har tenkt å se nærmere på bl.a. disse punktene: -Beliggenheten til hytter i forhold til vann -Husvær – hvilken standard kreves -Avstand flyplass -Guide – hvilke krav stilles fra utenlandske fiskere -Opplæring og utdanning av guider -Pris – i forhold til andre land -Satsing mot utlandet -Holdningsendring/verdiendring -Forvaltning og grunneiersamarbeid -Hva gjør at utenlandske fiskere trekkes imot visse områder? eks gjedde -Oversikt over hva fiskere legger igjen i distriktet/samfunnsmessige ringvirkninger -Driftsplan -Markedsføring i utlandet -Pakker som blir tilbudt Ja, jeg har også fått inntrykk av at gjeddefisketurisme er på fremmarsj i Norge. Hvis det hadde vært mulig få lese oppgaven din hadde det vært kjempeflott! Takker nok en gang for alle svar, og hvis dere skulle komme på noe mer, please do not hesitate!!!
  2. Hei! Jeg er en student ved Høgskolen i Hedmark avd. Evenstad der jeg studerer utmarksforvaltning. I år tar jeg ett kurs som heter "Fiskeforvaltning" og i den forbindelse skal jeg skrive en semesteroppgave om "Fisketurisme basert på gjeddefiske". Oppgaveteksten lyder slik: Fisketurisme basert på gjeddefiske. Noen plasser på Østlandet, vesentlig Østfold og Akershus, har grunneiere i løpet av de siste åra greid å skape ettertrakta tilbud innenfor gjeddefiske (bare få år tilbake var gjedda sett på som problem og ugrasfisk!). Det er interessant å se på hva som ligger til grunn for dette oppsvinget, hva som skal til for å etablere gjeddefiske på markedet for fisketurisme. Hvis det er noen her som kan gi meg eksempler eller har kjennskap til dette produktet, virkninger og eller ringvirkninger så ikke nøl med å svare! Jeg kunne også godt tenke meg å få noen holdninger til gjedde generelt og utvikling i turisme på denne spesielt.
  3. Jada, har møtt Ida en del ganger og det er alltid like moro! Hehe, Ole. Det ender stort sett med helsetrøye, shorts og skinncaps (I love trekkspill). Haha! Det var moro det ja! Og ikke minst fyre i peisen med en sofa!
  4. Jada, har møtt Ida en del ganger og det er alltid like moro!
×
×
  • Opprett ny...