Gå til innhold

Tangloppa

Members
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hørt at flere synes Stiped Bass lina blir for stiv og at det er mye minne i det på kalde dager. En kompis av meg bruker denne lina og er svært fornøyd. Kan det være så mye forskjell fra line til line, eller oppfatter bare folk linene veldig forskjellig? Har kun testet lina et par ganger sjøl (på sommertid..), men er ikke spesielt glad i hele intermediate liner. Synes det blir litt tungt. Toggi: Den Cortland clear lina du nevner. Hvor mye koster den? Har sett den har blitt nevnt i andre forum også. Er det ei hel int line forresten?
  2. Så vidt jeg har forstått er Multi-serien bygget på GreyLine-konseptet. Denne kommer til å ligge på rundt kr2500,-. Har ikke fått prøvd noen av de nye stengene enda. Gleder meg til de dukker opp i butikkene. Synes de ser rimelig snasne ut
  3. Fant en LTS X1 #5 på tilbud. Ser ut som om de bare har 10' på nettbutikken, men det er ei knallstang i hvertfall. Håper det kan være til hjelp.. http://www.larviksportsfiske.no/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=118 Edit: de hadde visst denne også: http://www.larviksportsfiske.no/catalog/product_info.php?products_id=465
  4. Gikk på Høgskolen i Molde for noen år siden. Fisket bra med Sjøørret innerst i Malmefjorden, så sant det ikke var is der. En plass som burde prøves!
  5. Pen fisk Mriks!! Så du tok den i Stavern? Lyst til å dele med deg hvor og på hva slags flue du fikk den? Prøvd rundt i Stavern sjøl, men ikke vært så heldig.... Noen tips å komme med så jeg kan øke fangstene mine?
×
×
  • Opprett ny...