Jump to content

T.Gullaksen

Members
 • Posts

  438
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. God kveld godt folk. Vart plutselig bestemt att jeg skal fiske ett døgn i eira i natt. Er her noen som har noen tips å triks å komme med i sisste lite. Har aldri fiska der før. Om noen har lyst til å slå følge så er de hjertelig velkommen. . Trygve Gullaksen
 2. Dæven for en kubbe!!! Mange gratulasjoner til din bror. :-)
 3. Herre jerimi så det kribler nå... 10 dager til avreise! Bare synd tiden går så jækla fort når man først er på plass..
 4. Fått flere raporter Runar??? Fortell,Fortell!! Kribler litt i tillslagsarmen kan du siiii..
 5. Blir ett par timer i bilen på de turene der.. Masse farting rundt om på øya for ikke å glemme kjøreturen til og fra nordvestlandet.. Været i fjord var jo mildt sagt spesielt. Ryktes om att Patagonia har utviklet en truge med studs spesielt beregnet for Bornholmske forhold Slenger ved ett bilde av det som var med på å redde turen i 2013.
 6. Fiskekort eller lystfisker tegn ordner du på nett. Www.fisketegn.dk Reiser nedover med gruppa til Nordisk fiskeutstyr, blir min femte tur. satser på litt mildere vær i år..
 7. Vi , altså gjengen jeg fisker med hadde griseflaks, han ene vart plassert på samme bord som en grunneier i lærdal i ett bryllup.. ett par skål og vart til flere etter det jeg har hørt rykter om, og vips så hadde vi kloa i opningsfiske i den legendariske elva. Har pratet med en del andre folk som har prøvd å booke fiske, å det virker ganske håpløst.. Det virker som mesteparten er booka 5-6 år fremm i tid.. Skal du være tidlig ute for sesongen 2020-21.. Så kan du kanskje bjynde å tenke på å ta ett par telefoner. Må si meg ditto misunnelig på din tur til Hyen!! Er det Vikinglottoen som har slått inn?? :=)
 8. Det var litt av noe planer!! Satser på opning i "hemmligelva" 1.juni, blir litt pilking rundt der frem til opning i Lærdal 15.juni. Så blir det noen sporadiske turer rundt om Naustdal, gaula.. Får sjå om det ikkje blir en tur til eidselva i år.. Eneste som er spikra er igrunn Lærdal.. ErSom regel aldrig noe problem å få kort i de andre elvene..
 9. Noen som har planer for årets sesong? 1.Juni nærmer seg med stormskritt, sjøl om det ikkje føles slik når ser ut vinduet.
 10. Fin snutt det der... Fruen har tydeligvis skjønt hva som gjelder.. <<l
 11. Ett lite sprsmål som dukker opp er, hva søker man egentlig på for å finne en slik side?? . .
 12. Får lett frysninger av bildene dine Øystein!! <<l
×
×
 • Create New...