Jump to content

Pollen

Members
 • Posts

  147
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk skal dere ha for svar. Har sjekket med SAS og Condor og det virker greit. Da gjenstår vel bare de amerikanske tollerne i Anchorage. Mvh pollen
 2. Hei. Jeg drar til Alaska 15 august for å fiske etter laks med flue. Usikker på om jeg skal ta med meg kniven min. En relativt stor og tung allrounder. Er det noen som kjenner til regelverket for hva man kan ha i innsjekket koffert? Litte keen på å provosere noen. Mvh Pollen
 3. Hei. Presterte å ta en laks på 10.2 kilo på enhånds fluestang i helgen i Namsen. Planlegger å sende den til røyking. Er det noen som vet om dette lar seg gjøre av noen som kan det i Ski/omegn (akershus)? P
 4. Til informasjon: Det er fortsatt ingen bevegelse i denne saken. Noe av det mest useriøse og kundefientlige jeg har vært med på. Aldri mer Burkheimer eller han som forhandler merket.
 5. Hei. Holdt til i Lofoten på somrene som liten, og fikk veldig ofte beskjed om at det kunne være hyggelig om familien fikk se meg innimellom. Fiske har opptatt meg hele livet, og jeg anser det som helt usannsynlig at jeg skal slutte å drive med dette. Overgangen fra haspel og mark til flue på enhånds og tohånds kom naturlig. Nå lærer jeg mine små gledene ved fiske og forsøker å få til en god overgang til flue for disse også.
 6. Da er det noe bevegelse, dog i en litt annen retning en forutsatt. Seksjonen som ble sendt over er offisielt borte. Så da skal det lages tre deler.
 7. Jeg vet lite og synser en del. Rotenon-behandlet elv vil alltid være utsatt for re-infisering. Enten fra andre vassdrag eller som følge av mislykket behandling. Resistente laksestammer må vi forske mye på. Ikke bare som følge av gyro, men også andre trusler som kan komme. Eks bakterier, virus eller øvrige parasitter. I mellomtiden rotenon-behandler vi. Tiden vil vise om dette er en varig løsning på problemet eller om nye metoder må til.
 8. Takk for det. Har lite til overs for dette her som du skjønner. Prisen er altså 1900 for to stangtupper. Utsalgssted: Warranty and Repair rods are under warranty to the registered original owner for life. Accidents or misuse are not covered under this warranty. However, if a mishap takes place resulting in a broken section, we will repair or replace the part for a nominal fee. Return shipping: All rods: $25 Single Hand Rod: tips or mids $50 / butts: $75 Jeg: Hvis jeg har skjønt det riktig skal jeg betale for frakt og to statupper. Ok. Så 25 for frakt og to ganger 50 for to stangtupper blir 125 dollar. Dette er ca 750 kroner. Hvorfor blir dette da 1900 for meg? Utsalgssted: Fraktpriser til og fra usa er noe annet enn usd 25,- som er innen usa, dessuten kommer frakt og håndtering fra norge, håndtering i Norg, håndtering i USA etc etc pluss på toppen av det hele mva!! Og til slutt: Jeg har gått over til Sage på alt av stenger. Seriøs forhaldler, bra merke og håndtert av et glimrende utsalgssted, Nordisk på Lysaker.
 9. Altfor snill og tålmodig. Helt enig. Jeg får ta en annen linje fremover. Har dog skrevet krasse mailer og uttalt min ekstreme misnøye, men selv om de legger seg flate og beklager skjer det f... meg ingenting.
 10. Takker for godt råd. Jeg skal forsøke dette. Etter et par purringer til. Selvsagt kommer det aldri på tale å anvende denne butikken igjen. Til tross for gode produkter.
 11. Pollen

  Alaska

  Noen her på forumet med erfaring fra fisketur til Alaska? En fiskekompis og jeg kunne tenke oss 1-2 uker og en behagelig lodge uten for mye trengsel i elva. Tidspunkt vår/sommer/høst 2014 eller 2015. Fint om noen kan bidra med noen tips ift arrangører, priser og opplegg. Mvh K
 12. Fortsatt ingen bevegelse her. Har kontaktet fabrikk i USA ved flere anledninger og purret butikken her i Norge et utall ganger. Bedrøvelig, irriterende og skandaløst. Vi nærmer oss snart ett og et halvt år uten løsning.
 13. Ørret på tørt i elv er det optimale for min del. Men, jeg har vært borti noen store i Namsen og fått laks på 4,5 i Finnmark på enhånds. Vanvittig moro. Lett enhånds, tung enhånds og tohånds er uansett veldig givende ift kasting. Jeg nyter hvert sekund og ønsker å bli god på kasting generellt. I tillegg kommer man seg på tur, hvilket er det aller beste.
 14. Ok. Men fikser det ikke. Skikkelig pinglete på den fronten. Hele måltidet er ødelagt.
×
×
 • Create New...