Gå til innhold

Kristian Topp

Members
  • Innlegg

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Kristian Topp

  1. Klarte endelig å få til et par turer til Rena i sommer med god belønning. Denne vakre skapningen vaket under en liten Danica klekking og den spiste min Danica klekker . 2,4 kilo!
  2. skal du være med på tur iår da Tore?
  3. Kjøper ikke filmer jeg vettu!! Jeg laster de ned! Ser ut som om du er fryktelig stolt over å få dette til også, med stort smilefjes og greier. Fiskefilm er et et ganske ekstremt nisjeprodukt og det er utrolig sårbart iforhold til ulovlige nedlastinger. Det eneste som skjer er jo at de forsvinner og det er opptil forbrukerne....
  4. Kristian Topp

    NZ 2012

    Behagelig å få stellet ut av vannet på vinteren, kastene blir jo fort litt lengre også. Blir kaldt på vinteren i NZ også.
  5. Kristian Topp

    NZ 2012

    Har sett mye rart når det gjelder kasting i Taupo området. Bla. Maorier sittende på gardintrapp i elveutløpene som spenner opp stanga ved å legge store deler av fluelina nedi vannet i bakslengen for så og måke ut det de kan i fremkastet. Mye flinke folk også selvfølgelig, men har intrykk av at de er mer opptatt av effektivitet enn det estetiske ved fluekastet.
  6. Kristian Topp

    NZ 2012

    Ser sikkert unødvendig ut, men nymfene (kalles bombs) de bruker i Tongariro har en vekt som tilsvarer en liten sluk og de følger ikke nødvendigvis med ut av vannet ved et vanlig speycast. Særlig pent er det ikke, men veldig effektivt. I tillegg knyter de fast en rogn imitasjon i krokbøyen til bomba. Bomba sleper langs bånn og rognflua flyter rett over bånn der fisken står. Ofte er fortommene også veldig lange for å nå bunnen. Ikke akkurat et estetisk vakkert fiske.
  7. Nå må du slutte å prate om stenger, Tore. Dra ut å fisk! Elvene har jo akkurat åpnet.
  8. Takk for det Tommy, Er vel meningen at disse filmene skal gi litt abstinenser. Kristian
  9. Denne burde kanskje være med, nok av gode riff har iallefall mr. Page
  10. Slutt å kjøp oppdretts laks! Slik de holder på nå er jo denne næringen helt katastrofe. Forbrukerne har stor makt, bruk den!
  11. http://www.youtube.com/watch?v=lkFMJ4-ai1Ihttp://www.youtube.com/watch?v=lkFMJ4-ai1I
  12. Kristian Topp

    NZ

    Sterke ord må til på sterke bilder. Hehe.
  13. Kristian Topp

    NZ

    SAAATAN! Nå gjøre det vondt å titte ut av vinduet. Vi fikk ikke fisket der iår pga vær.
  14. Kristian Topp

    NZ

    Uffda, så realistisk du skal være da Gisle. Mye regn er det jo og en tur nedover kan fort "regne bort" hvis man ikke er lenger enn 3 uker. Og litt vind må man regne med, en dag etter at bildet ble tatt revnet teltet i bakgrunnen.
  15. Kristian Topp

    NZ

    Ligger den springcreeken i forbindelse med Maori central, renner ned i en av de store sjøene der?
  16. Kristian Topp

    NZ

    Må jo si at NZ er usedvanlig bortskjemt når det gjelder god matfisk i sjøen. Hva med Kingfish steaks, Snapper som du sier, eller kanskje en sverdfisk biff.
  17. Kristian Topp

    NZ

    Må finne noe mer bilder fra Murupara, men foreløpig har Knut disse på harddisken sin. Vi fanget jo ganske bra der Tore, kule bilder.
  18. Kristian Topp

    NZ

    Nå som vi er så godt igang syns jeg du må legge ut no bilder Gisle. Sørøya får vel duge, her er et hvor utsikten er helt grei.
  19. Kristian Topp

    NZ

    Bare fra Nodøya der ja, Tore. Takk for det Gisle, det var moro. Kristian
  20. Kristian Topp

    NZ

    Så ble den fanget:
×
×
  • Opprett ny...