Gå til innhold

Kasper

Members
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg har vært i Kirkenes i 2 dager nå, og jeg skal være her i mange år fremover pga jobb. Her er det jo enorme muligheter for godt fiske, men akkurat nå føler jeg meg like villsken som en fis i en kurvstol, hvilken vei skal jeg ta, hvor skal jeg reise, hvor skal jeg starte. Er det noen som har konkrete tips til fine elver og vann. Vann er det jo masse av men elver er ikke så lett å bli klok på. Jeg har vært i Neiden og fiske litt laks i fluesona men den er jo like full av Finner som Rena er av Svensker. Er det noen i Forumet som bor i nærheten så blir jeg gjerne med på tur.
  2. Jeg var på lesja og fisket fra Fredag den 10.6-12.6 vannstanden er litt over norm men stabil og tempraturen i lille lågen var på 7,4c og nedenfor innløpet til Lora var det 4,2c det var ingen overflateaktivitet på Fredag, men på Lørdag ettermiddag klekket det en god del døgnfluer og fisken vaket en god del, men etter en time med godt fiske kom vinden og alt var ødelagt den dagen. Søndag var det drittvær og jeg tok turen til Vågå og har fisket i Ottaelva til idag Onsdag, temperaturen i elva her var på 7,6c, det har blitt noen Harr men vannstanden er nå for stor og Ottaelva er ikke bra igjen før om en 4-5 ukers tid.
  3. ja otta elva veit jeg er bra nå, det blir tatt store mengder pen harr der om dagen så det blir vel en tur dit og tenker jeg.
  4. Jeg reiser i morgen Fredag opp Gudbrandsdalen og til Lesja og Vågå for å ha en 10 dagers fiskeferie. Er det noen som har noen generelle oppdateringer fra denne regionen eller tips på plasser du veit er bra som jeg bør reise. Lesja pleier å væra bra på denna tida elva er høy, klar litt kald men fin, men det kan hende at snøen i fjellet forandrer den fort jeg trenger en backup.
  5. Jeg var ute på øvre Romeriket igår fra kl 17-23 og fikk en god del ørret den største var på ca 5 hekto og jeg sjekka mageinnholdet på fisken for å bekrefte/avkrefte det jeg trodde var føden. Og jeg blei overrasket for fisken var full av maur, mens i tiden jeg var å fiska så jeg ikke en eneste en på vannet, kun mygg.
  6. Jeg tilbragte pinsen i Renaelva og for å summere helga i korte trekk så var fisket rett og slett ikke bra. Vanntempraturen var 7 grader og det er kaldt om natta, under 0 grader. Man skulle leite lenge for å finne vakende fisk, fant noen men de var ikke lette å lure og det var lang tid mellom hver gang de vaket. Det var noe klekking av døgnfluer men det var ikke mange av de.
  7. Dette var en helg med godt fluefiske og dette takket være nydelig vær. 3 timer fiske Lørdag kveld ga hele 13 ørret. Og 2 timers fiske søndag ga 8 ørret. Det var ikke noen størrelse på de men lå mellom 200-400g. Fin fisk og moro var det. Det var en helt utrolig mengde vakende fisk og jeg fikk alt på en palmermygg str.16.
  8. Jeg antar jeg fisker i samme region som deg, området Årnes omegn og jeg har de samme erfaringene som deg Rune kun sporadisk småvaking som er vanskelig å fiske på spesielt så tidlig på sesongen når man er litt ivrig. Ellers så observerte jeg en del maur i helga som etterhvert kan by på fint fiske. Jeg var en tur ute med båten på skjæra rundt Rånåsfoss og så noe vak men det er ikke lenge før det blir bra der heller.
  9. De var veldig tynne, en lokalkjent fortalte oss at fisk i den lengden normalt skulle veie minst 1 kg til. Jeg husker ikke fiskeplassene nå men det kan jeg komme tilbake til bare jeg får sjekka fiskeloggen min.
  10. Vi var 2 ungkarer som tilbragte hele påsken i Danmark og da måtte vi selvfølgelig til Bornholm å fiske sjøørett. Vi hadde 3 fiskedager med alle værtyper, men det finnes alltid et sted med le for vind på Bornholm. Det ble totalt 8 sjøørett, de 2 største var hhv 82cm 4,1 kg og 78cm 4,2kg. Alle var veldig blanke og fine, og Bornholm er en bra plass.
×
×
  • Opprett ny...