Jump to content

Spenolsen

Members
 • Content Count

  1407
 • Joined

 • Last visited

About Spenolsen

 • Rank
  Aktiv

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Etter å ha sett over utstyrsparken trenger jeg en backup stang i #10. Den skal brukes til permit, trigger fish, mindre trevallys osv. Noen som har noe som ligger å støver? MÅ være 4-delt.
 2. Du ender gjerne uansett med å måtte kjøpe en stangklasse du ikke bruker mye i Norge, så da er det jo grei skuring å kjøpe en tropeline til den nye stanga. Så kan du sikkert lempe pels-sluker i sommervarme gjeddevann med samme linen her til lands
 3. Ja, tropeliner har definitivt noe for seg! Liner laget for kaldt vann blir fullstendig spaghetti i tropisk klima, og omtrent like ubrukelige som tropeliner vinterstid i Norge.
 4. Det var vel en 10'er, og der er jeg godt dekket
 5. Trenger en 9 foter i #12 til tropisk. Noen som har en liggende? Må være 4-delt.
 6. Usikker på hvordan ting blir i 2015, men har absolutt ikke vært noe problem å få til de siste årene. Koster litt dog, men det handler utelukkende om prioritering. Usikker på hvordan de gjør det med fisket i Vosso nå, men mener huske de auksjonerte bort dagene i 2014 (fisket ikke øvre del i år). I Bolstad (nedre del av Vosso) har det vært greit å bestille kort gjennom scanatura. Merk deg reglene for fiske. Vosso:
   Hei gjest!
    For å se skjult innhold må du være medlem av foreningen.
 7. Selvsagt fullt mulig å fiske tørt på Island. Men akkurat som her i Norge må du selvsagt treffe på forholdene. Da vi var der i fjor traff vi på en varmeperiode, og det klekket store mengder bibio. Fisk som vakte var det i alle elvene vi besøkte, til tross for syndeflod og 6 grader i luften de første dagene. Så dessuten knapt noe til det vi kaller småfisk her i Norge, selv i "billigvann"/veidivatn på fjellet...uavhengig av om vi fisket med streamer, nymfe eller tørt.
 8. Spenolsen

  Pen ørret!

  Hehe kjente med èn gang det var en kubbe for å si det sånn, men fighten var ikke noe særlig i forhold til røyene der borte...mye stanging på bunnen og lite utras med andre ord Pulsen var særdeles lav grunnet 6 grader i luften, regn og 14 m/sek vind Men fantastisk flott var den absolutt, tror aldri jeg har fått en så tettprikket fisk før Noen som tør gjette vekt? Aner ikke selv, men ble målt til 59cm. Tipper selv et sted rundt 2,5.
 9. Spenolsen

  Pen ørret!

  Topper denne med en vannvittig prikkete sak jeg fanget på Island. Fyll på noe fra årets sesong etterhvert som den er over, så har jeg noe å se på på jobben
 10. Olav: Takk for det Vi dro helt uten guide selv, men kompisen har hytte rett ved sjørøyeelven så han var tålig kjent der. De andre elvene bestilte vi på nett, og betalte sånn ca "hemsilapris" for å fiske i. Den dyreste vi bestilte var dessverre umulig å fiske grunnet flom som medførte enorme mengder mose...kunne ikke dyppe en flue et sekund uten å fange mose, prøvde vel 2 kast der før vi dro videre :-\ Fisket også en gratis elv der de lokale påstod det var fisketomt, den elven var dritkul og inneholdt innlandsrøyer fra 6 hekto til rundt et kilo som vi kunne fange i det minste Kanskje de
 11. Personlig brukte jeg 3500,- på reise og klarte meg på rundt 4k i lommepenger. Men da reiste jeg med halvlokale og slapp leiebil, overnatting osv.
 12. Og ikke minst; GOD TUR!!! Hils de jeg kjenner ...og de andre også for den saks skyld hehe
 13. Takk for det Andre. Reiser jo med Rune Stokkefjert, og 2 andre gærninger som jeg aldri har møtt så det må jo bli bra Ps Espen. Jeg kan binde fluer hele natta hvis du har noen glohete(bare for meg) tips. Takk for sist foresten Espen Hakket ikke hos meg Espen Hei Robert! Takk for sist ja, det var storartet, og burde gjentas snarest mulig Jeg har vært uten nett de siste dagene på hytten, så sikkert litt sent ute her Men de få brunørretene vi fikk fisket i drittværet de første dagene tok på det meste av streamere og nymfer. Fikk en på litt over et kilo på en muddler, ellers
×
×
 • Create New...