Gå til innhold

Laksebu

Members
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Har også opplevd svært dårlig service fra en nettbutikk. Bestilte ei stang og ei snelle fra butiiken. Stanga fikk jeg nesten 2 uker etter bestilling. Fyren som driver nettbutikken ringte meg da og sa at snella hadde han ikke kontroll over da han nettopp hadde vært på messe. Etter 2 uker skrev jeg mail og etterlyste snella. Han sa da at han ikke hadde snella på lager lengre, men skulle få den inn i april en gang. Han kunne gi meg et godt tilbud på ei anna snelle. Skrev mail tilbake med prisforespørsel. Ventet 4 dager, da ble jeg utolmodig og kjøpte snelle fra en oppegående aktør. Skrev i mellomtiden en mail at siden jeg ikke hadde hørt noe fra han, kunne han bare glemme å handle med meg. Fikk til svar at han hadde vært på messe, og det sto tydelig på nettsiden hans. Hvem følger med nettsidene når man sender en mail? Tror man skal tenke seg godt om før man starter nettbutikk når en tydligvis er en eneste person som driver butikken. I så fall burde man få seg mobilt bredbånd el:) Handler heretter fra etaberte aktører med god omtale, og aller helst lokalt når prisene stemmer.
  2. Har testet RS'en i dag med Airflo 40+ #7 (19g). Knallgod kombinasjon! Er meget godt fornøyd med stanga. Dette er ikke en stiv kjepp uten følelse, men ei nydelig stang som kaster langt! Har også testet med DCC connect klump på 22g, stanga taklet også denne vekta bra uten problem.
  3. Laksebu

    Utstyrsmani??

    Har ikke skrevet så mange innlegg tidligere, men jeg har fulgt med disse sidene siden i fjor vår. På den tiden hadde jeg kun en stang, en snelle og et snøre. Stangen var en Fenwick ironfeather 15' #10, snella var en Bringsens laksesnelle og snøret har var et eller annet Guideline Wf snøre. Måtte forresten bytte mitt gamle snøre pga av at det morknet etter 7-8 års fiske. Fisket da kun etter laks i elv. Fant ut i fjor vår at jeg skulle kjøpe meg en ny lettere stang, og begynte da å søke på nettet for å finne en billig god stang. Etter litt søk, endte jeg opp med en TFO 12,6 #8. Måtte selvsagt ha snøre og snelle til nyinvesteringen, så da søkte jeg på nytt. Endte selvsagt opp på denne og andre fluefiskesider i mine søk. Etterhvert som jeg begynte å lese på nett blandt "fluefiskeguruer", begynte jeg å tvile på utstyret mitt var godt nok ( etterkjøpshysteri). Fant da ut at jeg trengte en ny enhåndstang da jeg ikke hadde noen fra før. Kjøpte en billig enhåndsstang og snelle + snører. Fant ut at denne ikke var bra nok, og kjøpte en til og snelle + snører. Slik gikk tiden. Nå har jeg 5 2-håndsstenger, 7 enhåndsstenger, masse sneller og uttalige fluesnører. Ikke at jeg får mye mer fisk nå, men har begynt å treningskaste, samt tilpasse klumper og snører. Har lært meg spey, snakeroll mm etter dette, og selvsagt følger jeg ennå med på disse sidene. Faktisk synes jeg fluefiske er blitt mer morsomt etter denne erfaringen, men desverre en mye dyrere hobby også.....
  4. Hva med klumper? Er det noen som har brukt stanga til elvefiske? Tenkt jeg skulle bruke stanga til elvefiske også, da jeg kaster mest OH.
  5. Takk for svar. Lurte litt på #6 selv også, men det hadde kun fra #7-10 der jeg bestilte fra. Har ikke du en EXS SW#7 Hvordan er RS'en i forhold? ( jeg har EXS SW#8 selv).
  6. Hei! Har bestilt meg en slik 4-delt stang etter mye bra omtale. Var for billig til at jeg greide å la være i disse salgstider( snaut 1500 kr). Noen som har snøretips til denne stanga? Har Airflo 40+ i både #7 og #8 liggende, noen som har prøvd disse snørene på denne stanga?
  7. Blir med jeg også. Har ikke en ørretfluae fra før, så jeg trenger de virkelig:)
  8. Ja, måtte ned i #7 på min Sage SLT 10 fot #8. Fikk en Native Run 10 fot #8 i dag, på denne funket #8 så det grein. Nydelig stang må jeg bare si:) Hei! Mener å huske at flyt i #8 veide 21g og flyt i #7 veide 19. Relativt tung i forhold til klassen med andre ord - noe som er vanlig for slike integrerte skyteklumper på over 30 fot. Faktisk på grensen til at det kan være verdt å prøve en lettere klasse ved overhodekasting med en ikke alt for stiv stang...
  9. Hei! Mener å huske at flyt i #8 veide 21g og flyt i #7 veide 19.
  10. Albright selger direkte. Har 70% på mye utstyr. www.albrighttackle.com
  11. Ser at Baardsen har et tilbud på en Kinetic Bellyboat med pumpe og føtter. Prisen er på 995,- Noen som har erfaringer med denne?
×
×
  • Opprett ny...