Gå til innhold

Håkon Halvorsen

Members
  • Innlegg

    103
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Håkon Halvorsen

  1. Takker for hyggelige tilbakemeldinger. Det drøyeste var kanskje at batteriet på kameraet gikk 10 sek etter at fisken lå i hoven. Bor i Halden, så da er veien kort over grensa... Her er en lengre "film" om det skulle friste for noen:
  2. Jeg kaster ikke så langt vettu Atle.. Skvatt godt på den siste på filmsnutten.
  3. Når endelig tokilosgrensa skulle brytes, så skjedde det jaggu 3 ganger på ei uke. Moro. Legger ved en liten snutt
  4. Samma erfaringene her. Mye dødtid, og hvis jeg først finner fisk er den 1-5 hg. I dag merka jeg ikke en dritt, ikke så jeg noe tegn til fisk heller.
  5. Vært ute fra 9-18 i dag. Med på laget var fatter med sin flue og dupp. Betydelig mer vrient i dag, enn foregående turer siste ukene. Det som var av vak, virka hovedsaklig som småfisk. Lite bevegelse på vannet. Var på forskjellige plasser, men blei skuffa hver gang. Fikk 6 stk, hvor største på 5 hg. Plaskefatter fikk 1 på 5 hg. Liten trøst at fluestanga sanket mer enn dupp og flue. Ps: Er nyetablert i Halden, og har prøvd noen spede forsøk på fiske over grensa. Har aldri fått noe dreisen på det. Tar gjerne imot tips på steder eler hva jeg bør lete etter (køfiske i Galtösundet står langt nede på lista...) Her eller PM.
  6. Ny formiddagsøkt i dag. 5 stk. 1,1, 7 hg, 5hg og to små. Mye vak i dag også. De to største var i skikkelig bra kondisjon. Tok med meg den på 7 hg. Den hadde akkurat putta i seg 3 fisk på 4-5 cm og noe yngel. Tok alle på en særdeles lettdressa rosa sak på en 8 krok.
  7. Var som Kent også ute en tur i går. Ute fra 10-13. Mye fart på vannet og mye vak hele perioden. Fikk 3 på ca 6hg og en liten tass. To ble med til middag, og dem hadde også masse småfisk/yngel. Fikk 3 på liten rosa rekelignende sak, og en på ei lita lysegrønn loppesak. Økta blei noe amputert grunnet stangbrudd :'(
  8. Fin tråd! Flytta til Halden i sommer, så skal prøve å bidra litt her utover våren.. Fikk en brosjyre laget av NJFF om fiskeplasser etter sjøørret i Østfold. Der stod det at fisket åpnet 10. mai i Iddefjorden.. Er det ikke 1. april det er åpning i Iddefjorden? Regner med at noen kan bekrefte/avkrefte dette her.. Håkon
  9. Grattis så mye Stig (pent med sølv i lag og sjuende individuelt). Utrolig gøy at Erlend tok gull. Han er helt rå. At han tar gull, gjør det lettere for meg å takle at han regelrett "pisser" på meg hver gang vi er på tur sammen
  10. Grattis med seier Stig. Moro å se at gutta fra Askøy fortsatt har teft
  11. Jeg er også veldig fornøyd med dem. Tålte mye juling i fjorårsesongen.
  12. Mine siste. Sjøørretsesongen får ta noe av skylda for manglende toppform i finalen. Hale blei med Fasanhalefibre (av mangel på rapphøne), ellers skal materialene være etter oppskrift. Valgfri blei en litt alternativ maur med flash i kroppen og fasanhalefibre som hode. Takk for kampen
  13. Hopper med begge lonlegsa først. hadde ikke alle materialene, så det blei orange vingesekk, og hare i underkroppen. det får stå til. Valgfri blei en spent spinner med samme materialene.
  14. Liten kveldsøkt i dag. Mye tåke og stille vann. Var lenge stille, men plutselig hopper en fin sø opp fra det mørke hav. Jeg hadde min wolly i nærheten, og ikke mange sekundene etter var det fast fisk. 9hg. Det blei med det. Kan også nevne at det er særs utaktisk å glemme fleecebuksa i disse tider. Småkjølig med lettvektsvadere og ullstilongs. Legger ved bilde av fisk og flue.
  15. Blei ei økt i dag også. Kun en følgefisk. Vannet lå nesten blikk, og det ække no bonus.. Blir flere muligheter kommende uke
  16. Var ute en liten kveldsøkt i går. Blei 3 stk, 6 hg, 7 hg og en på litt over kiloen. De to største blei med hjem, for å få litt goodwill i heimen (kan være taktisk lurt på denna tida av året). Den største hadde masse børstis i kjeften. Alle tok på oliven marabou wolly bugger med kobber ribbing (ca 4cm lange). Den på 7 hg tok ved første forsøk med å ha stanga under armen med inntrekk med begge henda. Mista en, ca 7hg. Finfin 2 timers økt i mørkninga.
  17. Jo takk. Ikke sommerens største ,men veldig flott syntes jeg. Fikk den maaaange km lengre opp i vassdraget. Ps: fin artikkel i Alt om fiske.
  18. For en tråd, og for noen fisker. Nydelig fisker Tony. Ligger litt tolmodighet bak de der.. Ps: hørte også rykter om at du blei blei pepra med flue og dupp fra andre sida. Ikke fred å få. Legger ved et bilde av en vakker fjellørret på 9hg fra i sommer.
  19. Daddy etter oppskrift (krok Hanak 130 Bl #10). På valgfrie har jeg jeg lagt til svart tungsten. Krok: Hanak H 400 Bl #14. Kall det gjerne en hyllest til kortlinegutta og spesielt til Stig og brødrene hans som har gitt meg en liten innføring i et veldig artig fiske.
  20. Heftige saker. Blir kult å se video. Hvor legger dere det ut?
  21. Valgfri. Dyret (ikke særlig oppfinsomt, men fanger fisk gjør den) Lagt til brunt hanehackel.
×
×
  • Opprett ny...