Gå til innhold

JonnyB

Members
  • Innlegg

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av JonnyB

  1. Men visst alle i de 3 nordligste fylkene viser liten forstand for fiskekultivering og samene forstår svært lite, så burde det jo ikke være noe særlig grunn for reise fra sør og hit opp i nord. Da burde dere jo heller fiske i sør hvor dere har tatt så godt vare på naturen og fisken.
  2. Fin kar han Terry. ;D http://tvnz.co.nz/close-up/scary-terry-scares-neighbours-3861399/video
  3. Har du noe tips? Tips kommer litt ann på hvor dere skal men Queenstown eller Lake Wanaka er jo konge landskap og få med seg fra lufta. Jeg har flydd in fra Queenstown til Lochy river 10-15 min fly tur det hva en helt grei dag der oppe. Er som Tmags sier at det ikke er noe betyr ikke fiske opplevelsen blir bedre. Men så er jo utsikten fra copperen konge som man ikke får fra kjøre rundt med bil.
  4. Dere maa jo komme dere opp i copperen naar dere er i NZ. Er jo et fantastisk landskap man faar sett fra lufta. Dere trenger jo ikke akkurat leie en Ecureuil fins ja mange billig muligheter.
  5. JonnyB

    NZ

    Jeg er for min del er i NZ på grunn av få fly erfaring, fjellene er veldig utfordrene og fly helikopter i på grunn av vær og vind. Så er det jo vel en bonus visst jeg får tid til fiske litt inni mellom.
  6. JonnyB

    NZ

    Hei Tmags Ja bor fast i Hamilton, har ikke fått fisket noe enda her på nord øya enda. Men har vært sett på en del elver her i område jeg har kunnet sykkle til, men det har ikke vært det helt store. Så for øyebliket har jeg ikke bil. Ja har sett det er mye elver når jeg har flydd over der med helikopter. Visst du gir meg et hint om noe så er jeg med lett, med forbehold om at jeg har fri. Roger
  7. JonnyB

    NZ

    Hei Visst noen sku befinne seg i NZ for tiden og har lyst stikke ut for og fisk. Jeg bor i Hamilton men er ikke så mange gode fiske elver akkurat her i område. Men gi meg et hint så er jeg med andre plasser. Mvh Roger.
  8. JonnyB

    Helikoter løft

    Sårbar natur? du vet ikke hvor jeg har flyd så blir bare nesten for dumt komme med noe sånt. co2 utslip jeg har i året trur jeg nok ligger langt under de aller fleste i dette lande. Minus grader i lufta? hva du med meg ditt eller hehe Men du har rett i at det hva varme grader i vannet. ;D
  9. JonnyB

    Helikoter løft

    Legger ut et bilde av Røye som ikke er død så blir alle fornøyd. ;D
  10. JonnyB

    Helikoter løft

    Fant noen bilder fra turen. Hva er galt med bli flyd inn? Visst noen mener jeg er leikfeite, lastsabber eller syk fordi jeg haiker inn, så lure jeg på hvor god form dere er som kommer med sånne komentara. ;D ;D Dokk er hjertelig velkommen og bli med meg på tur til fots.
  11. Fint at du uttaler deg om k-faktor når du har så god peiling på hva k-faktor egentlig er... gratulerer.... Men da kan du jo forklare meg hva k-faktor er, du har sikkert mere peiling en meg på k-faktor? ;D ;D
  12. JonnyB

    Helikoter løft

    Kommet hjem fra 2 ukers fiske tur i Finnmark. Fikk helikoter transport langt inn på vidda, det er kjempe kos når man skal ha med mye cognac og god mat ;D ;D Hadde et kanon fiske og spart 2-3 dagers gåing. PS: Tørka rein hjerte er godt ;D ;D
  13. Det jeg sier fisken er ikke er smell feit men helt grei, men så er den fisket på nesten 400meter. Du får komme og sjekke vekta min nesten gang du passere Lakselv da. Kansje den visser 250gram for mye ;) Men sjekka ikke om den hadde svelget noen 250 svenskepilk så kansje den bare veide 1250 ;D Men er jo fint du har fått mange fisk som er feitere en den, men som sagt så er det nettopp blitt vår oppe på fjelle her.
  14. Ørret tatt rimelig midt i finnmark den 21 juni i år 6,4 grader i vannet. Den veide 1,5kg og 47-48cm lang er ikke så god i matte så vet ikke hva K-faktor er ;D Men skjønner at denne fisken ikke hva smell feit men helt grei bare.
  15. Trur ikke jeg trenger ta opp verken Naturfag eller Matte. Du burde kansje heller prøve komme deg opp på fjelle og finne feit fisk. ;D Ørret som har k-faktor 1,4 er feit fisk. alt under er mager/normal Men visst man er fornøyd med så mager fiske så lykke til. ;D
  16. Fisk med k-faktor på 1,05 og helt opp til 1,3 er jo ganske mager.
  17. Joa, men litt merkelig å prøve å få opp snittstørrelsen i et vann med såpass fin fisk allerede... De fiskene så vel mere ut som ål, men man burde jo ikke drepe dem av den grunn. Så de stakkars uvitne folken som bor i byen oså har mulighet fiske. ;D ;D
  18. JonnyB

    Min rett?

    Ikke mine ord står i Boken Tingsrett, som omhandler div dommer. Vann som substans er eier løs på samme måte som luft. Men visst du fyller vannet i kopp eier du det.
  19. JonnyB

    Min rett?

    At det er strand sone betyr ikke at det er utmark. Starndeieren har en rekke beføyelser f.eks rett til fisken.
  20. JonnyB

    Min rett?

    Du har ikke rett fiske på hennes eiendom. Strand sone er ikke det samme som utmark.
×
×
  • Opprett ny...