Gå til innhold

Pesca Tor

Members
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Dette virker lovende!!! Bare teaserene gir meg uvirkelig tenning, synd det snart er over. Håper filmen svarer til forventningene, tror jeg kjøper to... beholder plasten på den ene ;D Tror jeg skal prøve å bli "glakristen" i ettermiddag, det er i allefall en plan, på en måte!!! ;)
  2. Da tror jeg att jeg skjønner hva du mener med den kameramannen takk for svar Og du gir Terningkast? Bare ståpels? selv synes jeg det er på grnsen til orgasmisk,men med den kommenteren der så har vel jeg avslørt hvor "grisete" jeg er når jeg ser på skikkelig fiskeporno Terningkast skal du få! Jeg føler en 2'er er på sin plass. 1 poeng for intro (selv om jeg syns den kanskje ble litt for lang) og 1 poeng for stor fisk. Jeg oppfordrer alle til å kjøpe filmen, den hører selvsagt med i samlinga. Vi MÅ støtte norskproduserte fluefiskefilmer!
  3. Ja, det var mitt første innlegg, og ja det er en grunn til det. For meg er det merkelig at mange skryter veldig av filmen...?? Jeg var kanskje for krass i mine uttalelser, men det skal jeg stå inne for! Om jeg burde vært mer ydmyk, tja... I disse tider bruker jeg masse tid på å se fluefiskefilmer, noe som gjør meg mer og mer selektiv i valget av film jeg gidder å se mer en en gang. Etter at jeg har sett Ørretboms filmene er jeg ikke i tvil om at Brun er en særs dyktig fluefisker. Men tilbake til sakens kjærne. Med "forvirret" kameramann, mener jeg for min del at MIN opplevelse av fiskescenen blir noe redusert og forstyrret. Jeg mener at en scene KUN skal ha 100% fokus på FISK og FISKER. Kameramannen ødela litt av MIN opplevelse og fokus. Når det er en tokameraproduksjon, hvorfor ligger ikke en kameramann med full fokus på tørrflua. Det komenteres jo i filmen at de har spotta fisk. Jeg personlig får ståpels av fisk som tar tørrt closeupp på film, og når vi snakker "månster" fisk på 4-7 kg +, kunne det blitt en SJUK scene, med take og det hele. Jeg er enig at det ikke er bra med å klippe inn masse forskjellige fisk til en scene. Hørt rykter om masse miksing og triksing i visse filmer. IKKE BRA! Supert at ørretboms holder seg for god til det.
  4. Synes Ørretboms filmene blir verre og verre jeg... :'( Trist! Den siste, Ørretboms 4, for en elendig klipping, skulle tru at det fantes scener i råfilmen som kunne utnyttes bedre... Er det en fiskescene der det ikke står en "forvirret" kameramann i veien? Han har jo ikke noe der å gjøre! I en scene går han jo faktisk i veien.... Til slutt.... ikke ett bilde av fisk som tar tørrt.... Se og lær av "To fortapte menn" KANONFILM!
×
×
  • Opprett ny...