Gå til innhold

daghoi

Members
  • Innlegg

    12
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Var det på en nettbutikk du fant Lamsonen ? Kikker på de samme snellene selv Ring Intersport bugstadveien.. Dem har Alle lamson sneller på 50%.. Takker
  2. Var det på en nettbutikk du fant Lamsonen ? Kikker på de samme snellene selv
  3. Hei ! Hører at noen hevder at den "signal-fargede" (orange etc) farger av under bruk. Er det noen her som kan bekrefte eller avkrefte det ? Vurderer å få på en slik backing bruke i saltvann.
  4. Tror ikke det. Vet om en som fisker mest i Bunnefjorden, og han får tydeligvis ingenting. Sludder og vås Klart det er HA i Bunnefj. Har fått rapporter om HA som jager brisling synlig i overflaten, bedre kan det jo ikke bli. Flex i klingen ble det også. Det har vært helt innerst i fjorden, men også andre steder i den delen. Stu og jeg var innover litt i fjorden i sommer og vi fikk 3 HA. Virker som om det er HA de fleste steder indre del av Oslofj. men handler om å være på rett sted til rett tid. Gi for guds skyld ikke opp, selv om det går mot slutten av HA sesongen. :'( Runar Kabbe Nordisk Fiskeutstyr Takker for oppmuntring ! Blir å prøve å få flere turer til fjorden, følge med hva som skjer i fjorden. Vet at fangsten helst dukker opp når man minst venter det. Sto med en nevø på 8 år på en brygge i sognefjorden ifjor sommer. Han dro en HA på en snau kilo, med en "snoopy" stang. Så med tålmodighet finner vi den sikkert i bunnefjorden også
  5. Hei ! Er det noen som får HA regelmessig i Bunnefjorden ? Det er der jeg fisker mest, så det kunne vært artig å vite om det er vits i å bruke energi i å lete etter den der ?
  6. Ble ikke tid til å prøve. Ble sittende lenger en planlagt, også ble jeg tilbudt middag før jeg kjørte mot Oslo igjen. Er så sjelden jeg er der så jeg syntes jeg ikke kunne takke nei. ¨Får prøve å finne en unnskyldning for å reise igjen.
  7. Takk for svar. Er det noen som jeg kan bli med en tur ? Er der kun på tirsdag. Kan legge til at jeg er en forholdsvis fersk fluefisker.
  8. Hei ! skal en tur til Larvik på jobb til uken, håper å rekke noen timer fiske i sjøen før jeg kjører hjemover. Dessverre er jeg veldig lite kjent der. Er det noen som kan tipse om plasser å prøve ? Helst børe de være grei adkomst så jeg emkelt kan komme igang.
  9. Takker for svar. Tar "sjansen" og bestiller en LPXe.
  10. Finner mange pene ord om RS'ene. Det som håpet å lære noe om de hadde lignende egenskaper etc. Jeg kjenner CPS'en litt, og håpet å danne meg et bilde av RS'en utifra en sammeligning.
  11. Ingen som "tør" å våge se på en sammenligning av egenskaper ?
  12. Er det noen som har prøvd begge disse stengen i aktuelle klasse og lengde (9' #7), som vil ta seg bry med å synes om aksjon egenskaper/aksjon ? Har prøvd CPS'en og likte den, men får ikke tak på den på brukt markedet. Etterfølgeren ,CPX, går får ca 2700,-. Ser at RS'en går ned mot 2200,- hos en av de kjente nettbutikkene. Så jeg begynte å lure på prøve RS'en istedet, dessverre har jeg ikke tilgang til å prøve den. Så håpet noen kunne fortelle sine erfaringer.
×
×
  • Opprett ny...