Gå til innhold

krok1

Members
  • Innlegg

    31
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Da var man kommet hjem fra en herlig uke på vidda. og nok en gang leverte den både fattern og meg flere fine ørreter som bikket den deilige kilosgrensa. her en noen av mine som vi fikk bilder av. 1.1 kg 1.3 kg og 1.8 kg. Og slike fisker fortjener å bli beæret med en god cognac.
  2. får slenge inn de siste fra i sommer. Denne ble relativt skadet da storgjedda prøvde å få seg ett lett måltid. litt seine frem med kamera til å få med seangsen på teip, men det var en heftig opplevelse, snaut kilosharr ble plutselig gjedde og harr med samlet vekt på kansje i overkant av 6-7 kg. merker det på 5'er stanga. Simen's nye pers! 1,4 kg
  3. krok1

    Ny pers

    Grattis med Utrolig flott fisk Alie! lever lenge på en sånn!
  4. Liker forslaget ditt Erik! men vi må nok gjøre det litt mer avansert enn den lista du satt opp. Mitt forslag: Tørt, nymfe, druknet tørrflue, attraktorflue/ semitørr (muddler), streamer, våtflue, tjekkisk og nymfe med nappindikator og Pål Krogvold's slukflue og varianter. så må man skille mellom stille vann og elv. noen som tar på seg jobben å lage en poengsliste etter dette? med vekt/ lengde og fortomstykkelse med i beregningen. fyll gjerne inn flere fiskemetoder. Beklager digresjonen fra tråden. håper å se flere flotte kilosfisker snart. nå er tiden for å komme seg ut! jeg er desværre satt på sidelinjen av jobb i 3 uker til. Skitt fiske!
  5. sant det dere sier gutta. men det er jo litt ekstra gjevt om man får den på tørt da? eller? ikke så rart folk spørr synes nå jeg. men får man den ikke på tørt så er det helt klart bedre å få den på streamer/ nymfe enn å ikke få fisk mye bedre!
  6. Takker! desværre ikke på tørt. men hva skal man gjøre når fisken ikke vaker å bare står på dypet? måtte jo få fisken på en måte
  7. Grattis med masse flott fisk allesammen. nå er første runde av feriefisket over, og må vel slenge ut noen bilder jeg også. først en helt ok ørret, passerte akkurat kilon. og så var det sesongens største for min del. tviler på at jeg klarer å overgå denne i år, men helt klart en fisk jeg vil huske lenge. den dro vekta ned til 3,3 kg. Sinnsykt morsom fight!
  8. begynte å lure litt her ja en viktig sak dette her!! Fremtidens oppdrettsnæring blir nedstemt!!
  9. sjekk linken! http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_sogn_og_fjordane/1.7201934 Hva skal vi gjøre? når vi ikke får løyver til å utbrede oppdrettsanleggende. Den store løsningen på alle oppdretts problemene får nei? la NIRI gå forran som et godt eksempel!! Hva er deres meninger?
  10. God bedring Ola!! Ønsker deg alt det beste. Ser frem til flere prakteksemplarer fra din side!!
  11. Kult at du viser at man får dem i "det fri" her i norge også Tony. kommer med rapporter senere fra regnbue ekspedisjoner flere plasser i landet hvor de svømmer fritt. Simen og jeg har nemlig fått nyss i flere plasser hvor vi har fanget dem helt opp til nærmere 4 kg. masse fisk på kilon til 2 kg. regnbue er Gøy! har ingenting imot å ha dem noen plasser. så lenge de ikke sprer seg mer utover enn de er nå. Et par bilder fra en av gostrømmene Mer kommer!! Fullversjon: http://sportsfiske.nu/foto/arkiv/44350/109863.jpg Fullversjon: http://sportsfiske.nu/foto/arkiv/44350/109864.jpg
  12. ja det er vel mulig Staffan. trodde ikke det ble satt ut fisk her. men hvis det ikke synes etterhvert er det jo mulig. rart ingen av de andre jeg fikk manglet fettfinne da. men ja. det er vel kansje det mest trolige.
  13. Finnen var ikke klippet av TR den var rett og slett ikke eksisterende fikk også en annen ørret som jeg desverre ikke tok bilde av som hadde skikkelig pukkelrygg. ekte Arnold muskelbunt liksom. fikk mye fisk i dette vannet og standarden var generelt utrolig bra! men et godt forslag var det jo. men når jeg tenker over det er det nok en genfeil. er det kansje noen fiskeforskere her som kan forklare hvorfor slikt skjer? hadde vært morsomt å vite. kansje man bare skal bli forsker å finne ut av det selv
  14. Takk alle sammen! men legg merke til den ene ørreten uten fettfinne. noen som har sett noe liknende? genfeil?
  15. Takk JBfikk endelig testet nye undervannskamera skikkelig. men et ordentlig speilrefleks er vel på sin plass etterhvert. bilder er liksom en viktig del av fluefiske det holder ikke lenger med bare fiskeutstyret.
×
×
  • Opprett ny...