Jump to content

Rudix

Medlem NFF - 2017
 • Posts

  111
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja. Veldig bra. Har ikke vært spesielt aktiv på forumet på ei stund, men er innom og kikker på artikler og henter inspirasjon ved f.eks bindesperre. Send giro!
 2. Riktig. Takk for tips. Sent from my ST27i using Tapatalk
 3. Ja det skulle være bra. Bare du holder deg unna vårflommen så får du nok fine forhold Vårflommen kommer vel seint der oppe? Hehe. Er vel kanskje opptatt med vulgatafiske her nede i den tiden?
 4. Månedskiftet august/september kan være en grei tid å dra på?
 5. Hei Steinar, Takk for tips. Skal vurdere dette skikkelig. Hadde kanskje vært lurt å dra til de områder da jeg har litt slekt i nærheten. Mulighet for å låne hytte i både Ytre Fiskelausvatn og Nordfjordvatnet har jeg også. Vurdert å ta turen dit før.
 6. Hei, Har litt fisketid tilgode hos kona. Drømmer om ei uke eller to mer eller mindre for meg selv, og forhåpentligvis treffe på en ørret eller flere. Lurer litt på Finnmark, men budsjettet vil nok være litt så som så. Fly tur retur Oslo - Finnmark (evt. andre alternativ) går greit, men helikopter/vannfly inn i ødemarka vil nok være utelukket. Håper på å finne ett sted hvor man kan komme seg mer eller mindre med offentlig transport (evt. en ikke så alt for lang taxitur), og hvor jeg ikke trenger å marsje i evigheter. Litt marsj går bra, da jeg tenker 1-2 uker i august/september, men tør ikke belage meg på dagevis med forflytting, da en kar med bekhtrevs aldri kan planlegge hvor god kroppen er. Hadde vært flott om noen gode sjeler kunne gitt meg ett tips eller 2 for reisemål. Små elver med fin ørret (trenger ikke huse 2 kilos, da stillheten og turen er målet) hadde vært fin, men vann/tjern som er fiskbare med flue er også bra. Har tenkt litt på Pasvik, men er åpen for alt mulig. Har noen vært på lignende turer hadde jeg vært sjeleglad for tips. Tar gjerne imot tips på PM, og kan gjerne binde noen fluer som takk.
 7. Ett lite tips. Midgarflyfish har begynt å selge Whiting Spey Capes til 499,-. Og da begynner det å hjelpe.
 8. Her lærer jeg jaggu noe veldig nyttig trur jeg. Sitter som regel ved stikka og prøver å binde pene fluer (sykt). Men i går fisket jeg litt med Daddy longlegs. Først brukte jeg ett par stygge kjøpefluer. Hadde ikke spesielt problemer med propelleringstvinn. Men så knøt jeg på en jeg hadde bundet selv. Tvinn! Bind rufsete palmer. Ok. Takk
 9. Staffan: Fikk mail av Arnt at de var fjernet, ja. Han lurte på om de kanskje lå på YouTube kanalen din, men såvidt jeg ser er de ikke der.
 10. Mener å ha sett noen instruksjonsvideoer på nett hvor Staffan demonstrerte dette. Husker ikke hvem nettside de videoene lå på. Er det noen som veit hvem videoer det er? Hvilken nettside er det?
 11. Hei, Vi er 2 kompiser som har begynt å tenke på en litt lengre padletur til neste år omtrent på denne tiden her. Vi må etterhvert også spørre ett par andre turkompiser så i alt kan vi bli 4, men vi vil ha noe litt mer spesifikt å legge frem først. Vi hadde tenkt å prøve på å dra litt nordover, og lurte derfor på om noen har noen tips til rute som kan passe innenfor en tidsramme på 7-10 dager. +/-. Har tenkt litt på å dra til Pasvik. Har også lest litt om Karasjohka, men det ser ut til at de fleste turer jeg har lest om hit har gått over 14 dager. Og da virker som de fleste flyr inn. (Hva kan en slik flytur koste?) Går det an å få en tur i Karasjohka på ca 10 dager (uten å stresse, vi liker å kose oss på tur) Er elva krevende å padle? Vi har ikke stor erfaring med elvepadling. Noen andre gode forslag? Ruter som kan passe innen tidsrammen, ikke er veldig krevende, og gjerne kan ha greit fiske etter ørret/røye. Forslag tas imot med takk!
 12. Hei, Vi er 4 gutter (eller kanskje mer riktig å si menn, gubber etc. ) som reiser en tur til Fyresdal til fredagen. Er det noen som kunne tenke seg å anbefale ett område/vann vi burde dra til? Skjønner godt om dere kanskje ikke vil røpe for mye i åpen tråd, men setter uansett pris på tips i innboksen.
 13. Rudix

  Tangloppe

  Hei, Har vært lite tid til fiske, fluebinding og forum på meg i det siste. Blir nok ikke så mye tid fremover heller, men.. Må få til litt. Fikk tatt årets første sjøørrettur forrige søndag og hadde flere napp. Kun èn liten pinne som ble kroket og kompisen min slet med det samme. Vi fisket inne på grunna og de nappet bare etter tangloppeimitasjoner bundet på små kurvede kroker i størrelse 12 (+/-). Som fisker må man jo ha noe å skylde på, og vi skylder på krokningsegenskapene til de krokene. Hehe. Det var da jeg bestemte meg for å binde loppisene på en helt annen måte. Har ikke sett dette gjort før, men jeg trur ikke jeg har funnet opp hjulet her. Noen som har prøvd å fiske med noe slikt? Den ble stygg som juling, men jeg tenker: "Den må funke bra den". Den er forresten bundet på TMC 777 SP. Her skal kroking sikres. Sorry for elendige bilder. På 777 SP "Tradisjonell" loppis
 14. Rudix

  Brødimitasjon

  Åja. Takk. Skal se hva jeg finner frem. Den furryfoamen har jeg ikke, men. Jeg skal binde brødimitasjon til en boks jeg skal snike med meg på ferietur til Kreta. Prøve brød etter multe der.
×
×
 • Create New...