Jump to content

MF

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

 1. Jeg har nettopp handlet isbjørn hår til mine laksefluer, Svært fornøyd med kvalitet og rask levering.
 2. Er det noen som vet hvordan man ser forskjell på verson 2 alt. 3 er`n ?
 3. Polyleadere kan være effektivt for å få flua litt ned under overflaten i forhold til ren flyt. Senere på sesongen syns jeg kosen med enhånds er akkurat det rene flyteline fisket gjerne med litt lengre fortom og mindre fluer. Det er her jeg syns det er greit med WF snører. I det øyeblikket man begynner med polyleadere blir det straks vanskeligere å løfte snøret for hvert nye kast. særlig hvis man skal underhåndskaste rett ut gang på gang.... Det er kanskje her klump med skyteline har sin force. Klumplengder innenfor den vekt stanga di tåler kan kanskje være ca 10m ned til 8.5 alt innen for flyt til ekstra fast sink polyleader. Har ikke brukt klumper på stenger lettere enn #7 Bruker polyleadere på ca 5 fot.
 4. MF

  Skyteline

  Hei De siste tre åra er det Guidelines compline 50 lb jeg bruker. Denne syns jeg er holdbar, tåler en støyt og er god å holde i. Skyter også meget bra både fra land og til vanns. Jeg er ikke alene om å like denne for å si det sånn.
 5. Flott og gjennomført blad. Design og innhold hånd i hanske. Her var det mange og varierte artikler. Et blad du ikke blir ferdig med ved første gjennomsyn. Bladet har gjennomgående flotte stemningsfulle bilder som en kan drømme seg bort med.
 6. MF

  lts superb 9, 6 ?

  Hei. Både #5 og #7 har sine tilhengere som andre er inne på, men det er ingen ulempe å fiske lett i sjøen. Det er ikke så uvanlig at sjøørreten lar seg friste av reke og annet snadder (tanglopper etc.) :(og da er #5 og klasse #6 greit valg. Skal du stå å denge en hel dag i sjøen er det heller ingen bakdel med lett utstyr. Det er også etter min mening lettere å trene teknikk med lett utsyr hvis en skulle ønske dette. Lett utstyr takler jo litt vind, skulle det blåse hardt vil du uansett ikke fiske der du får vinden mitt i fleisen. Lykke til med valget.
 7. Har ikke testet denne Eikre lina foreløpig. Ei heller lest fabrikantens anbefalinger. Men opplever jo ofte at det reklameres med at lina både skal være god å speye med, samtidig som den skal være god til laaaange overhodekast. Egentlig en selvmotsigelse eller ?
 8. Eikre linene får god tilbakemelding her og i andre tråder. Er det artig med noe nytt, eller har den noe de andre ikke har :-\
 9. Sesongen er jo godt over. Vi har testet diverse flytesnører. Hva er våre erfaringrer i forhold til bruk og hva fabrikanten har lovet oss.
 10. Når dere fisker med flere buzzere / tørre mygg samtidig knytes det i krokbøyen eller lages det opphengere ?
 11. Har brukt dette snøret ett par år i sjøen, riktig nok klasse 5. Må si meg fornøyd da det er et hurtig snøre som genererer lange kast og skjærer godt igjennom vind. Snøret byr heller ikke på noe problemer når det er aktuelt å ha en del overheng. Alt i alt et godt snøre til sjø fiske er mitt inntrykk.
×
×
 • Create New...