Gå til innhold

Sverre A. Meisingseth

Members
  • Innlegg

    817
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

8 Neutral

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Har et nytt Vision Shooting Head, 9,6 m Float/Sink 3, 15 gram.
  2. Jeg er nok en "overliner" Alle stenger som jeg har/hatt - er underklassifisert. Med unntak av en splitcanestang - som er riktig klassifisert.
  3. Har tenkt på dette snøret, men kommer til å kappe det på ca. 10 m - da jeg liker best klumper/mono skyteline. Noen som har et slikt i #5 og 7 - og som kan veie de første 10 m?
  4. Hva bruker dere mest? Intermediate? Slow eller fast?
  5. Korte klumper - er for underhåndskast - ellers så blir de helt j.... å kaste med. Intermediate og synkeliner - kan man gå ned i vekt med. Har funnet ut at klumper som skal kastes på tradisjonelt vis - bør være ca. 10m - for meg. Klumper til underhåndskast - passer meg med 7,5 m. Og med mono skyteline - går de så det suser. Uten at jeg er noen dyktig kaster. Tykkere skyteline - f.eks. en god coated èn - vil avhjelpe litt på kortklumpene.
  6. Er jo ikke noe problem å finne et snøre - men når man skal betale kr 700,- for hver prøving - blir det usmakelig.
  7. Har et High Water i #4 - og tror jeg må ha #5.
  8. Har en tendens til å overline alle stenger, og har funnet et godt "kortsnøre" til den. Det er GL Presentation #6. Ser forøvrig at den liker snører som er 12,5 gram. Det er så svimlende dyrt - å kjøpe snører for prøving - så jeg tenkte kanskje at noen av dere har en slik stang. Og som liker å overline
  9. For å ikke virke snobbete - tror jeg at jeg skal ta med meg Bergan-sekken (den grå - med grå lærreimer - med litt rypeblod på fra ungdommens dager, samt splitcane`en fra bestefar (en 9`er - som betinger tabletter/fysioterapi), og noen knelange grønne Vikingstøvler fra begynnelsen av 70 - på neste fisketur. Da kan jeg vel ikke virke snobbete? (Får håpe at ingen med hvit frakk - kommer og henter meg.)
  10. Da konkluderes det med at mannen har rett
×
×
  • Opprett ny...