Gå til innhold

arvlar

Members
  • Innlegg

    84
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hvor er beste strekket i elva?
  2. Funker helt ok med princepsklekker (døgnflue) og superpuppa (vårflue). Ha et par nymfer i reserve. Var der senest i fjor på samme tid. Lykke til.
  3. arvlar

    neste sommer

    Min første princeps er bundet for sesongen 2014. Liten tur på rådyrjakt lille julaften, men så er det mer og mer flueforberedelser i januar,februar og mars. Gleder meg til fuglene kvitrer igjen og sesongen starter. Kanskje noen sjøturer før det.
  4. Siden dere kjører fra Zagreb og inn i Bosnia, så lurer jeg på om området dere er i er i er i nærheten av Banja Luca eller Bihac? Ja, bosnia er spennende med Federation og Republic Serpska. Masse historie derfra...Naturen er utrolig med alle fjellpassene og elver og trær som vokser langt over tregrensen som er i Norge.
  5. Har bodd i Bosnia 1 år. I Tuzla og Sarajevo. Hvor flyr du til og hvor i Bosnia er dett. Mulig det står et sted, men ser dette nå og ble nyskjerrig. Flotte bilder, så takk og ja spennende land. MVH Arvlar
  6. The winner is- 2013 MU.
  7. arvlar

    Etter ørret

    Er du i gang med sesongen AAL? Eller ligger det is ennå?
  8. arvlar

    HARDY SNELLER

    Har lurt på en Zane selv, men ikke kjøpt. Pris? Bor ved sjøen, men søker innlandet. Noe sjø ørret blir det. Ikke minst nå på våren, når solen varmer opp vikene. Og er det attpå til litt brakkvann, så er det artig. Men litt for kaldt ennå. Har også kaskapedia 2 og featherweight i hardy. flere erfaringer, meninger, pris, tilgjengelighet og service?
  9. arvlar

    HARDY SNELLER

    Har lyst til å høre litt om Hardy sneller. Har brukt DD 5000 ultrli... en sesong. Har meget god erfaring. Andre som har erfaring???
  10. Meget bra. Fortsett sånn....
  11. Ultralight 5000 DD snelle passer utmerket til 9f #5 Zenith sintrix. Smal storspolesnelle.
  12. Løp og kjøp. Utrolig kastemaskin, 9 f. #5, Zenith. Gå på hjemmesidene til house of Hardy og se tester og beskrivelse. Den er rask, men følsom. Vil ikke bytte med noen.
  13. Bra Patrick! Jeg sa til din "gamling hjemme i fjor, at snart så begynner han med fluefiske. Artig og gratulere med flere flotte fangster. Arvlar
×
×
  • Opprett ny...