Jump to content

roger

Members
 • Posts

  35
 • Joined

 • Last visited

 1. Hei. Søndag 23.aug glemte jeg igjen fluesnella mi ved nesvatnet i Åsen, i naustet der båten bruker å ligge. Jeg var der på tirsdag å sjekket, men da var den allerede borte. Det er ei lita rød streamstix, i sort futteral. Noen som har sett den, evt har tips?
 2. Da må vi prøve å dekomponere ut fra bildet Ingen hale, evt flash Kropp? iallefall oliven hårmateriale Hackle, rød kanindubbing? Vinge, hvit bucktail? Kalvehale? + mye flashabou (?) Hode av epoxy Øyne, kom med tips, de så giftige ut Binder du selv? Du må gjærne prøve for min del. Får du den bra, så kjøper jeg gjerne noen eksemplarer. Hvis jeg ikke tar helt feil så var vel øynene malt på. Muligens klarlakk/lim på hodet etter øynene også, for å bevare dem.
 3. Har prøvd flere av varianter, Lillevann. Men for meg så har denne utgaven vært overlegen. Føler at flueboksen er naken uten!
 4. Ja der er en mulighet å prøve kjøpetråden. Virker som den er vanskelig å finne i butikk ja, selv om den er kjøpt i butikk.
 5. Ok. takk. Har søkt litt rundt, men finner ikke akkurat dette mønstret noen plass. Litt vanskelig å bestille også hvis jeg ikke har noe navn på den..
 6. Noen som vet hva denne flua heter, evt hvor den kan kjøpes? Det er en av mine favorittfluer til sø. Men var uheldig å mistet den. Jeg finner den verken på nettet eller i butikk. Noen som kan hjelpe?
 7. Noen som har vært ute å fisket? Ble det noe fangst?
 8. hvilket lager er det du mener da, det inne i snella (som man snur sveiveretning med) eller i bremsen?
 9. Vet du hva som er galt da? Er det produksjonsfeil eller kommer det sand/småstein inni bremsen? Fikk du ny?
 10. Kjøpte meg et sett for ca 3 uker siden, deriblant en Streamstix Troutseeker 57. Snella fungerte bra de første to ukene men så ble det dritt. Når jeg drar ut snøre så hakker og låser bremsen seg. Justeringen på bremsen fungerer, innsveiving fungerer. Er bare at det til tider låser seg og hakker veldig. Er også veldig mer utpreget "rapple-lyd" når jeg drar ut snøre. Dro tilbake til butikken med snella, fikk ny uten noe problem. På andre turen med den nye snella kom samme problem! Samme problem på 2 sneller på maks 3 uker. Hva kan dette være? Produksjonsfeil, dårlige sneller, eller har jeg bare hatt skikkelig uflaks?
 11. Er det noen som har peiling på hvordan forholdene er i børgefjell i år? Mye snø/is, eller begynner det å gi seg? Har vinteren omsider blitt vår? greit å vite før man planlegger fisketuren. vurderer siste uka i juli, men det avhenger om fisken har våknet fra dvale.
 12. gled deg. Det er en fin plass. Vi tok mye bra fisk. men vær obs på at det blåser fort opp ute på vannet. det fikk vi erfare! gikk fra skyfri himmel og vindstille til kraftig vind og store bølger. måtte ta tilflukt på ei øy til uværet ga seg.
 13. Hvis jeg ikke tar helt feil så er vel "rekar-vatna" private? værtfall vestre rekaren. men er fullt mulig å leie. vært der selv. liten hytte og båter tilgjengelig. da får du plassen for deg selv. stor og fin fisk. prat med Magnar Namsvatn om leie.
 14. Mulig dette er et dumt spm men, totalforbud - gjelder det i hele år? Eller kan jeg fiske SØ f.o.m. mai i trøndelag?
×
×
 • Create New...