Jump to content

roger

Members
 • Posts

  35
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by roger

 1. Hei. Søndag 23.aug glemte jeg igjen fluesnella mi ved nesvatnet i Åsen, i naustet der båten bruker å ligge. Jeg var der på tirsdag å sjekket, men da var den allerede borte. Det er ei lita rød streamstix, i sort futteral. Noen som har sett den, evt har tips?
 2. Da må vi prøve å dekomponere ut fra bildet Ingen hale, evt flash Kropp? iallefall oliven hårmateriale Hackle, rød kanindubbing? Vinge, hvit bucktail? Kalvehale? + mye flashabou (?) Hode av epoxy Øyne, kom med tips, de så giftige ut Binder du selv? Du må gjærne prøve for min del. Får du den bra, så kjøper jeg gjerne noen eksemplarer. Hvis jeg ikke tar helt feil så var vel øynene malt på. Muligens klarlakk/lim på hodet etter øynene også, for å bevare dem.
 3. Har prøvd flere av varianter, Lillevann. Men for meg så har denne utgaven vært overlegen. Føler at flueboksen er naken uten!
 4. Ja der er en mulighet å prøve kjøpetråden. Virker som den er vanskelig å finne i butikk ja, selv om den er kjøpt i butikk.
 5. Ok. takk. Har søkt litt rundt, men finner ikke akkurat dette mønstret noen plass. Litt vanskelig å bestille også hvis jeg ikke har noe navn på den..
 6. Noen som vet hva denne flua heter, evt hvor den kan kjøpes? Det er en av mine favorittfluer til sø. Men var uheldig å mistet den. Jeg finner den verken på nettet eller i butikk. Noen som kan hjelpe?
 7. Noen som har vært ute å fisket? Ble det noe fangst?
 8. hvilket lager er det du mener da, det inne i snella (som man snur sveiveretning med) eller i bremsen?
 9. Vet du hva som er galt da? Er det produksjonsfeil eller kommer det sand/småstein inni bremsen? Fikk du ny?
 10. Kjøpte meg et sett for ca 3 uker siden, deriblant en Streamstix Troutseeker 57. Snella fungerte bra de første to ukene men så ble det dritt. Når jeg drar ut snøre så hakker og låser bremsen seg. Justeringen på bremsen fungerer, innsveiving fungerer. Er bare at det til tider låser seg og hakker veldig. Er også veldig mer utpreget "rapple-lyd" når jeg drar ut snøre. Dro tilbake til butikken med snella, fikk ny uten noe problem. På andre turen med den nye snella kom samme problem! Samme problem på 2 sneller på maks 3 uker. Hva kan dette være? Produksjonsfeil, dårlige sneller, eller har jeg bare hatt skikkelig uflaks?
 11. Er det noen som har peiling på hvordan forholdene er i børgefjell i år? Mye snø/is, eller begynner det å gi seg? Har vinteren omsider blitt vår? greit å vite før man planlegger fisketuren. vurderer siste uka i juli, men det avhenger om fisken har våknet fra dvale.
 12. gled deg. Det er en fin plass. Vi tok mye bra fisk. men vær obs på at det blåser fort opp ute på vannet. det fikk vi erfare! gikk fra skyfri himmel og vindstille til kraftig vind og store bølger. måtte ta tilflukt på ei øy til uværet ga seg.
 13. Hvis jeg ikke tar helt feil så er vel "rekar-vatna" private? værtfall vestre rekaren. men er fullt mulig å leie. vært der selv. liten hytte og båter tilgjengelig. da får du plassen for deg selv. stor og fin fisk. prat med Magnar Namsvatn om leie.
 14. Mulig dette er et dumt spm men, totalforbud - gjelder det i hele år? Eller kan jeg fiske SØ f.o.m. mai i trøndelag?
 15. roger

  Kastekvelder?

  ok. Det skal jeg gjøre. Flott at noen holder kurs. Har ikke vært innom der enda, hvor holder de til?
 16. roger

  Kastekvelder?

  Er det noen som holder kastekvelder i levanger/stjørdal omerådet i vinter? evt kastekurs? Skulle hatt litt hjelp til å luket ut litt klabb-feil. Har kastet i flere år, men trenger litt eksperhjelp for å bli bedre. roger
 17. Fant det. Står på fiskekortene til inatur hvis flere lurte.
 18. Hvor kan jeg finne opplysninger om det er lov å fiske i elven ved der jeg bor?
 19. Så du la caddies´n ligge rolig og stripet den ikke? For min del er børgefjell paradis på jord!...så lenge det er fint vær! men får man sterk nordavind og heftig regn blir det fort en kjedelig tur. 2 år på rad har vi hatt bortimot 25 + grader stort sett hele tiden, med unntak av en skikkelig haggelskur. ellers er det vel mygg og daddy longlegs som er effektive. Skal også prøve med mus. Er en del snakk om det for tiden så det må bare prøves! Så lenge været blir bra så blir nok turen bra.
 20. Det lover bra. Var nesten litt redd for at det er tidlig enda når vi drar. Håper bare vi får fint vær. Vi har utgangspunkt fra storelva. Retningen blir kjukkelvassdraget, kansje innom jengelen en tur. men hovedsaklig de lure småvanna som er litt bortgjemt! Har studert kart og funnet ett par tre vann som jeg mistenker er sjeldent besøkt. Har vært der inne flere ganger, men man rekker aldri å prøve alle stedene man har tenkt. Hvis kjukkelelva lar seg vade, blir det kansje en liten "kosetur" opp til kyllingen...bare for å prøve! Er du kjent i det omerådet av parken? Bildet i avataren min er forresten fra børgefjell. roger
 21. Var det snøfritt oppe i børgefjell nå? Skal til børgefjell om en mnd tid. Blir en uke. Årets høydepunkt!
 22. masterplan - spirit never die
 23. roger

  mus-imitasjon

  hvilken type er det du har? personlig har jeg ikke prøvd det før. men har hørt mye bra som gjør at jeg skal prøve.
 24. roger

  harr?

  hvor eksakt blir det? kjenner til grønningen, har naust ved langvatnet. kan du vise på kart å legge til en link, hvor du mener? går det da harr opp i grønningen?eller er det jeg som er på villspor nå?
×
×
 • Create New...