Jump to content

Bjørn-Tore Holvik

Medlem NFF - 2017
 • Posts

  1927
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Om du googler sjøørret Levanger så får du ganske mange tips om plasser å prøve. Er ikke dumt å se litt på månefaser og fiske hardt når månen har størst innvirkning på flo og fjære. Fiske på stor fjære har gitt god uttelling på alle plasser jeg har fisket sjøørret.
 2. Blir nok stort sett fiske i nærområdene med fiske både på fjell, vann, elv og i havet etter forholdene. Første turen er vell i slutten av april eller starten av mai tenker jeg så kommer elvefiske i slutten av mai så går det slag i slag til oktober håper jeg Satser på et artsrikt år med mange flotte opplevelser både alene og i godt selskap. Har ikke planlagt noe hovedtur, tar det veldig etter forholdene og satser i år på flere langhelger igjennom hele sesongen enn 1 stor tur.
 3. Når jeg fisket i de områdene fikk jeg en del SØ rundt Saltkjelsnes Camping, rundt hensøran og fjære sjø var det beste i havet husker jeg. og i de strømmene var det alt fra flatfisk til laks å få i min tid. Brukte synkeline mye rundt campingen og intermediate i havet.
 4. Jeg synes André Brun sin Polychenille er fin.
 5. Jeg har også brukt mye klum og ``selvlagde snører`` i sjøen og det er både morro og lærerikt. Kjøpte masse brukte snører som ble kappet og sveist eller med staffan sin løkke metode. Peis på å prøv deg fram til det du liker best, det er gøy Du kan jo se på Også legger jeg med oppskrift på sveising om du ikke har sett det tidligere. Sveising.PDF Sveising2.PDF
 6. Se igjennom denne tråden så burde du være full av inspirasjon
 7. Prøv disse..
 8. Som igor sier 1- 1/2 m 0, 50 å løkkeknute funker knall..
 9. Hær er et par som jeg har brukt som har funket greit ihvertfall, snakk med Robban og Igor pr pm eller telefon så får du info fra de som virkelig har brukt mye tid på alternative arter i Norge For meg så er det viktig å ha enkle men holdbare fluer til bruk i sjøen, de får en del juling for å si det sånn så skal de være rimelig og raske å binde, grunnen til det er at når man leiter opp områder så blir det en del bundnapp
×
×
 • Create New...