Gå til innhold

Kjetil S

Members
  • Innlegg

    56
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

17 Good
  1. Dette lurer eg og på, har alltid kallt den første der for "ferskvannsreke" men den siste der er vel en øyenstikkerlarve? Den kan forresten bite ganske kraftig fra seg :-)
  2. Her i mitt lokale brunørretvann har vi holdt på noen uker nå :-) Det klekker mye mygg om dagen og det kan være vrient å få fisken til å velge flua mi blant alle på vannet. Har blitt noen små, største på 350gr så langt.
  3. Endelig! Etter uker og måneder med frosne fingrer og tær så satt den :-) Smallt fullstendig i dag, så eg og Bjørnen landa til sammen 6 sø og hadde kontakt med mangen flere. Fantastisk dag!
  4. Hadde en lite trivelig opplevelse i Rena i sommer, var utvada omtrent til midt på låret og skulle gå inn mot land igjen. Kjente at det var noe som begynte å butte mot og holdt på å gå på snørra. Da var det f#%§! meg eit langt snøre som hadde surra seg rundt beina på meg. Dette var sikkert 50 m langt og ca 0.35 og ikkje bare å slite av. Ekkel opplevelse. Fekk rulla det sammen og tok det med.
  5. Prøvde ut den svivelen til Json i fjor. Merka ingen betydelig forskjell på overslag eller flyt på fortom. Men det eg seriøst vurderer er å binde opp noen svivelimitasjoner. :-)
  6. Kjetil S

    vadepakke

    Eg har brukt det i noen år og er fornøyd. Buksa har holdt tett i dei 3-4 årene eg har hatt den så den vil eg sei er bra. Skoene var sykt glatte på gress så eg kjøpte studs til dem. Jakka bruker eg skjelden. Men den er heilt grei.
  7. Føler eg traff ganske bra med den der ja , gleder meg til dei første spyflueklekkingene setter i gang
  8. Stod og så ut vinduet i dag og konstaterte at det regna å blåste i dag og, Kikka oppgitt ned i vinduskarmen når det plutselig slo meg... Eg graver fram skrinet med bindeutstyr og setter meg ned med eit fårete smil rundt kjeften. Etter noen minutter med kluring så enda eg opp med denne kreasjonen. Føler eg er i gang med bindinga nå [inline mode=1]
  9. Da er rusa tatt på land og nok ein sesong er over. I år har vi tatt ut ein del færre fisk enn tidligere mens størrelsen på dei har gått bra opp. Vi søkte og fikk løyve av fylkesmannen til å sette ut fisken vi fanger i utløpet av vannet. Der er det ei lita elv og ein "foss" som fisken sliter med å komme forbi. Vi måler og fettfinneklipper før vi setter den ut. Har vært litt skepsis til om fisken tåler flyttinga, men foreløpig ser det ut til at den stortrives i elva. Om den overlever når den går ut i Hardangerfjorden blir noe helt annet :'( Det er nok oppdrettsanlegg her i fjorden for å si det sånn.
  10. Da har eg og Bjørn satt ut storrusa i det lokale vannet vårt. Den er totalt ca 100 meter lang.
  11. Kjetil S

    Lyr!

    Denne burde vel ligget i tråden for sei evt. pale. :-) Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
  12. The yellowliners på nye eventyr :-)
×
×
  • Opprett ny...