Gå til innhold

Kultan

Members
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Contact Methods

  • Website URL
    http://streakingcaddis.net
  1. Hei. Er på utkikk etter en ekstra spole til Guideline Quadra størrelse 4-6. Forsøkte å finne via nettbutikker, men fant det kun hos www.sportsbutikken.no De er dessverre tomme på lager og det samme gjelder for Guideline sentralt.... Vil sette veldig pris på om noen har en liggende som ikke brukes og kan tenke seg å selge denne videre. Betaler gjerne frakt om det sendes utenfra oslo-området.
  2. Siden jeg ikke får noe ørret over kiloen er det digg å få noen flotte harr innimellom:) Men finnes det en egen K-faktorskala for harren? Syntes ofte at harren må være mye lenger enn ørreten for å bikke kilosgrensa. Denne tok jeg i Renaelva for et par uker siden og ble målt til godt over 50 cm i håven og så god og tjukk ut. Men ble veid til nøyaktig 1 kilo.. Beklager dårlige bilder, men manglet fiskekompis/kameramann, så da ble det kun GoPro..
  3. Kultan

    Vekt og k-faktor

    Takker for svar. Tenker vi sier rett under kiloen slik at vi fremdeles har noe å strekke oss etter:) Har en målsetning om å bikke kiloen i år, og satser på at det vil komme etterhvert.. Fortsatt mye igjen av sesongen, og har fremdeles 2 uker igjen av fiskeferien
  4. Kultan

    Vekt og k-faktor

    Hei. Trenger litt bistand til å beregne ca-vekt på en fin ørret vi plukket opp i Hunnselva(utenfor fluesonen btw) her om dagen. (ja, både jeg og kameraten min fikk samme fisk med 3 dagers mellomrom:) Ble målt til 45 cm i håven, men vekt hadde vi selvfølgelig ikke noen av dagene.. Aner egentlig ikke hvordan en ørret med k-faktor 1 sees ut, men det er sånn ca det vi har gått ut fra.. Stemmer det da at denne kan være ca 900 g?
  5. Ser vgtv har lagt ut en enda bedre laksevideo: http://www.vgtv.no/#!id=46474 Tror til og med jeg skulle klart å håve inn en laks eller 2 der..
  6. Får vel legge inn en egenprodusert:) http://streakingcaddis.blogg.no/ Og en jeg ofte er innom: http://www.ribweb.org/
  7. http://www.fiskevannstand.no/
  8. Kultan

    Bøelva

    Hei. Etter som jeg forstår er Thomas fersk innen fluefiske(akkurat som meg), og da er kanskje ikke bøelva så aller verst å fiske i.. Hadde selv noen herlige dager der i starten av juni. Fikk riktignok ikke de største ørretene, men som en introduksjon til å fiske i elv er det et fint sted å starte.. Som Bjorni skriver er nok Bø bedre tjent med å stoppe lakseutsettet og heller prøve å få til en skikkelig ørretelv, og jeg tror faktisk Bø fiskelag også er inne på tanken. Så ihvertfall at de opprettet en gruppe for flugefiske i fjor hvor et par av formålspunktene var: - Få Bøelva til å bli ei god ørretelv, den har eit stort potensiale. - Stoppe lakseutsetting. Så får vi bare håpe at denne grupperinga i Bø fiskelag får gjennomslag for tankene sine:)
  9. Hei. Det er mye smått her ja, men det var bedre enn forventet for min del. Er jo rimelig fersk fluefisker, og har ikke store kravene:) Var også en tur innom Heddøla(Notodden) og der har vi det vi kaller mye smått... Nydelig elv, men all fisken jeg fikk var bare såvidt større enn fluene jeg brukte..
  10. Hei. Vi er for øyeblikket i Bø i Telemark og prøver oss på elvefiske. Er andre sesongen med fluefiske så kunnskapene er begrenset, men det kommer etter hvert. Har hatt en nydelig dag i Bøelva i dag hvor vi fikk fine(til bøelva å være) fisk. Er herlig å være fersk fluefisker å kunne hente kunnskap ut fra forumet her og bruke i praksis. Gleder meg til ferie og sommer fremover. Mer utfyllende historier finnes på http://www.streakingcaddis.blogg.no
  11. Kultan

    Skogsmaur

    åååh! Vil ha maursverming jeg og.... Er for øyeblikket midt i Telemark(Bø), og så at en av fiskene jeg tok opp hadde noen svæære hestemaur i magen, som sikkert var rundt krokstørrelse 10, men kunne ikke se noen sverminger av noe slag. Håper det kommer i løpet av de nærmeste dagene:)
  12. Kultan

    Skriver dere?

    For å svare på spm i tråden først: Nei, men vil gjerne starte å loggføre fisketurene mine. For å ha det enkelt og kunne hente ut data fra spesifikke vann eller datoer skulle jeg virkelig kunne trenge et lite program/database av noe slag hvor jeg kan loggføre det som skjer på turene. Er det noen som har et godt tips til hvor jeg kan få tak i dette? Hender jo også at det blir noen turer uten fangst og vil også ha dette med slik at dette blir en slags tur/fiske dagbok. Vet det finnes noen online-muligheter. Benytter meg allerede av hooked.no og skriver litt på bloggen min, men skulle gjerne hatt en database med litt mer info lagret. Fant denne: http://www.fiskedagbok.storkas.com/ som faktisk så veldig kjekk ut, men fikk ikke lastet den ned.. Kom bare til start.no da jeg trykket på "last ned" knappen. Er det noen som kanskje har denne liggende? eller har en alternativ link?
  13. Kultan

    Nordmarka

    Hei. Anbefaler å ta en tur innom Nordmarka-delen av forumet til OFA(Oslo Fiskeadministrasjon) http://ofaforum.no/forum/viewforum.php?f=6 Søker du litt der finner du helt sikkert god informasjon vedr. vann i nærheten av Løvenskjoldhytta ved Trehørningen. Kjøper du i tillegg fiskekarboken til OFA har du all info du trenger om vannene i dette området. Er uansett en god investering om du har planer om å besøke Oslo-marka ved senere anledninger.
  14. Kanskje jeg må spandere på meg en liten flytur til vestlandet ja... Hvordan er fiskekort-reglene på Bokn?
  15. åååh... Alt for lenge å vente. Jeg hadde egentlig et håp om tørrfluefiske før april.. Hvor i landet kan det være muligheter for dette? Eller for å legge om spørsmålet litt. Hvor er går isen først? Vil det være muligheter på sørlandet et sted kanskje?
×
×
  • Opprett ny...