Gå til innhold

wobbern

Members
  • Innlegg

    234
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

1 Neutral

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.actionsports.no

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. wobbern

    trysil

    noen som har fisket noe i trysil enda? jeg og en kompis reiser oppover 5 juni og blir der i helgen. kunne vært spennende å høre om det har begynt å skje noe enda.
  2. hadde vært kult om flere la inn bilder ja. alltid gøy med bilder
  3. sitter her å titter på bilder fra i forrige sesong og lengter tilbake. tenkte jeg kunne dele noen med dere
  4. western er kult. clinter er vel den som er sjefen over alle i cowboy filmer. men digger også young guns filmene, de er rå. pluss flåklypa da
  5. g-loomis her gitt. ingen over, alle under. hehe
  6. godt å høre at det gikk bra med deg badeanda. har bare ett spørsmål, ble viltnemda eller politiet kontaktet anngåene påkjørselen?
  7. rekker opp handa for erik eikre. jeg har tatt opp fisk på over kiloen i år som ble til mat for to stk på grillen om kvelden. smakte helt nydelig. jeg husker når jeg fikk ørret på 3 kg for et par år siden så var det også ramaskrik fordi jeg hadde tatt livet av den, men den ble til ett nydelig måltid for 6 personer på en kveld som ble etter hvert alt for fuktig. så jeg vil påstå at dere som kun praktiserer c&r går glipp av en utrolig god smaksopplevelse. er jo mye bedre å kjøpe ørret i frysedisken på rimi som er foret opp med pellets. hehe.
  8. gratulerer med kjempe flott fisk. blir litt små irritert når jeg ser innlegget ditt erik. her er det en som vil vise frem kanskje sin største fisk noensinne og så kommer folk med sånne komentarer. unødvendig. jeg fisker mye selv og slipper stort sett alt ut igjen. men jeg tar også opp fisk til mat hvis jeg er på tur. selv om mange fluefiskere kun slipper ut fisken igjen kan det ikke være sånn ar hvis noen dreper en fisk så får de slengt en sånn komentar rett opp i trynet. unødvendig
  9. faen at jeg ikke fikk fri til å være med. detta ser jo helt sinnsykt ut
  10. ta med dykkemaske, svømmeføtter og en god gammeldags sveive drill. resten kan du tenke deg selv
  11. hei. skal til jølster 12-19 mai. lurte på om det er noen her på forumet som bor i omerådet som kan si noe om forholdene der oppe nå?
  12. G-Loomis GLX streamdance presentation 9 #4 ingen over ingen ved siden av. alle under
×
×
  • Opprett ny...