Gå til innhold

The Dry

Members
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Hva er det lengste kastet da?
  2. Som trenings stang er den bra med xxd, men det er nok ikke det beste alternativet å bruke i konkurranser. Krever så mye klaff at de 3 minuttene blir for kort.
  3. hehe, må bare le Den stanga er jo best som brøytestikke og ikke noe annet:) Hørte noe rykter om at du har kastet langt sist fredag:) Hva med ei 7 stang?
  4. The Dry

    Baetis Rhodani

    Fordi det fiskes mest med døgniser med kropper, grunnlaget for å sammenligne blir derfor litt sånn helt feil. Man får jo mest fisk med det man fisker med Tror jeg
  5. The Dry

    Baetis Rhodani

    Dette var veldig interressant, selv viste jeg ikke at Baetisen oppførte seg slik og trodde at døgniser oppførte seg nogenlunde likt. Rodswinger og Andre er jo dyktige, bare ring han Erik å si at "There has been no connection problem for a long time" her på siden nå
  6. Grattis, den datoen må du notere og huske godt på
  7. The Dry

    Baetis Rhodani

    Tror du må tenke kamuflasje jeg, litt usikker.
  8. Demokratiet har talt, selv bruker jeg klasse 5 og 6, svært sjeldent 7, men det kan vel komme av at jeg ikke fisker når det er bra med vind og fisker som regel der det er grunt. 4mm tungstenhode på zoonkern og 6 stang? Skal innrømme at det ikke er helt å anbefale.
  9. Det er bare det at klasse 7 er litt for drøyt/tungt for sjø-ørretfiske, i vind derimot hjelper den klassen, men bare mot vind. Skulle bare vist hvor mye fisk som blir oppmerksom på plasket av der line treffer vann.....Normalt burde man ha flere stenger med, avhenging av forhold så vi er jo enige JB.
  10. Endelig noen som har forstått det
×
×
  • Opprett ny...