Gå til innhold

zeiter222

Members
  • Innlegg

    41
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Alt skrevet av zeiter222

  1. Sunrayen lever stort sett alltid, skal du til Bjerkreim bør du ha me deg ei flue me en del blått i, Figgjo går det mye i ally shrimp å sunray, og ogna bruker de faktisk march brown, men det er nok senere på sesongen! så min tips er: Sunray ally shrimp ( gjerne med blått hackle også) green highlander (her også variant med blått)
  2. Konge pablo, kjekt å hørra at rogaland kan levera 2 kiloser også
  3. Kjiipt reiser ned til fyn om halvannen uke, og for første gang, litt typisk uflaks jah,men er vel alltid et håp om vi kanskje kan få en eller aen sø!!
  4. Nice rapport stian.. så toffa seie godt du e i oppvarming t fyn!! Flygefiske: skal lage bål neste gang, så kanskje du ser det slik at du kan finne noen garn å hive på du også!!!
  5. har tatt en del av nabohyttene i og fiske med garn etter sø, og jeg blir så forbanna når jeg ser slikt!! har og hatt et vann nede på hellvik hvor noen bekjente har satt ut "stor" ørret i et vann, og disse har brukt en del penger på dette, men så er det noen som ikke har tilhørighet til området og fisker alt opp igjen me garn!! kjenne eg blir ufattelig sure!!! Christoffer: Fantastisk temperatur i heljå og disse to dagene, så ser at vannene rundt forbi og er åpne og snart fiskbare!!!
  6. kan fortella dg det flygefisk at de så dorga ikkje fekk ein sjiid.!! min far var ute, så kom jeg senere på dagen og da prøvde vi lenger inne både litt me dorg og kasting fra båt, men ga ingen resultater det heller, så fisk under brua (launesbroa)!!!
  7. ÅÅÅÅÅÅ ja takk tar gjerne fler av de !! Kan fortsette å drömme om det danske sølvtøj:)
  8. Sitter å leser igjennom alle tipsene og prøver å fordøye dette, reiser ned 6 april, og etter å ha lest dette så gleder jeg meg enda mer, å kanskje få lande en fisk over kiloet så er jeg kjempe fornøyd, er selvfølgelig noen innlegg som bekymrer meg litt i forhold til forventningene jeg har hatt tidligere, men kanskje dette innholden gir meg den lille pessimismen som må til for å lande noen fine sø!! Så må bare si tusen takk til alle som kommer med tips, blir noen uker nå me intens fluebindning!!! *ørjan*
  9. Takk takk for det!! Va ok fornødde. For forventa en del mer!!
  10. Slenge inn ein liten rapport fra lørdagen!! jeg å en kompis reiste inn i lysefjordområdet og hadde et par timer når floen var på topp, var egentli skuffet over forholda og hvor lite fisk som viste seg, men et lett snødrev og motvind i 7 ms så ble det vanskelig og lite effektiv fiske på hotspotsene, men etter en times kasting i motvind så bestemte jeg meg for å kaste på en veldig grunn plass slik at jeg kunne snu meg å kaste i medvind, og det ga resultat relativt kjapt, men ble kun med den ene lille søen på rundt 3-400 gr. men som jeg sier "fisk er fisk" Når man fisker etter sø på vinterstid!!
  11. Ja er innover fjorden mot egersund jah, strendene innover der skal være bra å har gitt meg noen sø, og andre som jeg har snakket med. men de helt store fiskene har uteblitt for min del iallefall!!!
  12. De plassene på. Hellvik jeg hører mest om er plasser som du nesten må ha båt for å nå. Men er noen kanon fine plasser utover mot havet. Du kan jo bruke kartet på google el gulesider å sjå dg rundt. Å plassene kan ses tydelig på kartet!!
  13. litt begge deler har eg forstått, men min far fisker me sluk og flue som oppheng!! kan støtta teorien om at han går ddypt!! men ska hørra me de neste gong å kor de fiske hen!!
  14. hadde meg en liten tur på bersagel høle området i formiddag, med 30 km i vm på øyra så hadde jeg meg noen kast, men ble bare me gleden av northug sitt gull, så en fisk som vakte ellers var det helt dødt!! Fiska på veldig lavt vann og blikkstille sjø, men fikk iallefall vasket noen fluer, er en stund siden nå
  15. har blitt tatt noen sø langs hellvik kysten etter 18 desember jah, me har desverre ikke fått så mange selv, men både min far og hytte naboer har fått sø fra land, etter dette!!
  16. Enige der stian, både jeg og mi far plukker stadig vekk sø på hellvik og omegn, i tillegg er det jo mange plasser rundt om i rogaland!!
  17. Satse og på det. Jeg får bestille fint vær allerede nå
  18. Hørres ut som mrix er en god guide. Gleder meg virkelig til å komme meg til stavern og fiske litt. Kjenner det er litt mager trøst i forhold til fyn. Men et lite plaster på såret er det jo og spesielt hvis jeg får ein proff guide til å vise meg. Kanskje jeg kan plukke opp någen kaste tips og flue tips:) Snart påske :P
  19. Kan fortell at i hellviks omrÅdet kan eg fortella om litt labert me sØ i d sista. Men fikk fisk 18desember. Riktig nok pÅ dorg etter bÅt. Men mulighetene er der for d er kjempe mange fine plasser utover mot havet der ute:)
  20. Jeg sier tusen hjertelig takk for det og kommer helt sikkert til å ta kontakt, må få med meg noe fiske mens jeg er på ferie når alle kompiser koser seg i fyn i danmark!!!
  21. Veldig kort rapport i dag. Egentli fine forhold. Kanskej litt stilt. Men var dødt i bersagel området i dag! Verken så eller kjente någe! Men kan kje gi opp. Kommer en ny uke nå
  22. Grattis stian. Såg bildet, smell feit fin ørret!! Tenkte meg ut i dag å prøve litt.!!
  23. Greit me litt kasteteknikk. Tenktr meg ut ein tur i morgo eg såg de hadde meldt litt betre ver! 3-4 sekund meter vind fra sørvest.. så kanksje eg kan landa min tredje sø.for året ??
  24. Synd d kje blei någe fisk guttar. Men tror nok d va ein kjekke tur! Kjekt å komma seg ut litt å sova i telt igjen!! Blir vel mer sjangser i løpet av ugå kjenne eg dokk rett!!
  25. Problemet ligger bare en plass å det er norges befolkning som 2 ganger på rad har stemt frem Jens stoltenberg til statsminister som igjen ansetter "toppledelsen i norsk ol" til å være fiskeriminister!! Å ja det er kommet mange løsninger med lukkede anlegg osv. Men hjelper lite når en korrupt jævel sitter å styrer pengen og makten om hva som må gjøres. Ser mange nevner at vi kan sende problemet over til svenskene. Litt av problemet ligger vel i at faktisk all vill laksen kan bli utryddet å bli erstattet me hybrider og oppdrettslaks!! Nei bare en ting å gjøre. Kvitte oss med Lisbeth Berg Hansen!!
×
×
  • Opprett ny...