Gå til innhold

SF

Members
  • Innlegg

    4
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

    Aldri

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral
  1. Nordlendingen til negeren som drikker cola: "Står du her å fyllj på farge dinj sot´kvest"? sick
  2. Har vært ute med min LPXe RS #6 i hele dag. (fikk ingen, men det var muligheter for fisk i dag). Glimrende SØ stang spør du meg. Synes #7 er hakket for stort til SØ. Kunne godt tenkt meg en god stang i #5 også. Hva med Orvis Helios da? Dyrt men bra!
  3. Så enig, så enig... har heller ikke noe imot å ta med kompiser til gode fiskeplasser, men man trenger ikke å fritte ut til Gud-og-hvermannse´n. Folk snakker faktisk sammen. Har en god fiskekompis som fikk en anseelig sjø ørret i fjorvår. To uker dette dro jeg på jobb. (Offshore) Der snakket jeg med en kollega fra Bergen som faktisk hadde hørt om denne fisken. Ikke hvor den var tatt, men at den var tatt. Skremmende! Hvor han hadde det fra aner jeg ikke, men rykter går fort.. Er jo ingen tvil om at det kryr av gode sjø ørret plasser i fylket vårt. Bare å gå inn på http://www.finn.no/kart å zoome seg inn godplassene. Har brukt noen timer på det, men det kan lønne seg
  4. Hehe... føler det vel litt på samme måten. Vern om dine favoritter! Men vet at det er en del god-plasser, spesielt midt i mellom!!
×
×
  • Opprett ny...