Gå til innhold

Morlie

Members
  • Innlegg

    10
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Profile Information

  • Interests
    Går Jakt, Fiske og Naturveiledning på Høyskolen i Hedmark - Befinner meg stort sett i glomma
  1. etter endeløse timer med selvpining i form av mye overtidsjobbing, fluebinding og fluefiskefilmer må jeg komme meg ut i en elv og kaste litt. for anledningen har jeg gitt en venn gamleutstyret mitt og skal vise han det fine med fluefiske. så jeg ser etter en elv vi kan dra til på dagstur, det må være estetisk fint og fisk, med fisk så mener jeg selvsagt ørret. ørreten kan godt være 50gr eller 2000gr, men vil bare introdusere han til det fantastiske med fluefiske, så er bedre med 50-350gr fremfor de riktige store, da kan det bare gå en vei liksom. har full forståelse for at man ikke vil dele de beste gromplassene sine med andre, men du har kanskje kjørt forbi en fin elv i fine omgivelser som det går ann å vade i? førsteprioritet er som alltid når man skal ut å fiske, å kose seg på tur! optimal avstand vil jeg si ligger en times,halvannen kjøring unna oslo. Tips vil bli mottat med ett stort hjerte og hvis ønskelig ett par gode vann i østmarka sammen med en kald halvliter
  2. Vil kalle det en komplett fisketur jeg! ;-) Fin film! er det noe regler for å fiske rundt om i bekker og elver rundtom i byen? (utenom akerselva selvsagt)
  3. Morlie

    Ny bindestikke

    Vil slå ett slag for Dyna king sidewinder! Har den ikke selv, men til 2000,- må det el være ett kupp ? http://www.jagtogfiskerimagasinet.dk/kat171-Fluestik/side869-Dyna-King-Side-Winder.htmldet er riktig nok i danmark, men de trekker fra den danske mva. kommer nok på ett par hundrelapper mer enn 2k, men jeg hadde lagt det lille ekstra for å få denne. har en kompis som er strålende fornøyd med denne
  4. Kjempe Andre! Tusen takk for svar Blir nok bare for å sitte å mimre litt til vintern og pine meg selv og youtube med når det ikke er fiskesessong. Skal sette meg ned å skrive litt handling/manus til uken :-)
  5. Hei, ønsker å kombinere mine to store hobbyer med hverandre, film/foto og fluefiske ved å lage noen fiskefilmer som jeg kan sitte å pine meg selv med på vinterstid i vente på at marka skal tine. Ser at det er mange ivrige fiskere og fotografer her inne, og lurer på om det er noen som har noen konkrete tips. Vinkler, objektiver, ting dere skulle ønske at var i filmer generelt. Bruker Canon 7D og har rigg, mic, lys, stativ og litt forskjellige objektiver (17-40 4, 10-22 4.5, 85 1.4, 100 2.8, 135 2.0, 70-200 2.8, 100-400 5.6, 10mm fisheye og noen fler)
  6. Har selv fisket der litt før og etter jobb. Helt greit å fiske der, men vil nok ikke anbefale å spise fisken hvis du gjør det rett utenfor senteret kan du nok få noen blikk og spørsmål fra folk som er nyskjerrige, bare koselig det :-) Og ikke minst, gratulerer med en morsom jobb!
  7. Kan anbefale Manfrotto Xprob 055 Carbon på det aller høyeste! ett ganske stort men lett stativ, har du noen krav til høyde/hvor lavt det skal gå?
  8. Det ble ingen tur i dag grunnet småsykdom, så det blir i morgen istedetfor hvis formen er bedre. Tar med teltet, vet ikke helt om det blir tatt i bruk enda, men satser og håper det! kommer med en ny update når jeg er tilbake fra nye eventyr.
  9. da er jeg tilbake vettu Ble ikke noe ørret, og det var veldig lite vak å se ved demningen der. så jeg bestemte meg for å gå lenger inn. (gå over demningen følg stien som går til høyre, følg den langs vannet til du kan se en odde, gratulerer du har nå truffet bingo!) Det var litt stille når jeg kom, men ettersom solen beveget seg lenger ned kom det helt sykt mye aktivitet, noe som blandt annet fikset meg denne: den er liten på bildene, men var større i virkeligheten, pokker ta vidvinkel tatt fra avstand Skal tilbake en tur i morgen og sove over til lørdagen, kommer tilbake med mer da EDIT: hmm, noe som har bugga seg med bildet... her er linken:
  10. Når du kommer opp til mønevann kan du gå rett frem (en sidevei til høyre for mønevann som går langs elva) fører til en demning, vet ikke hvordan fisket er der ( skal opp dit senere i dag). så når du kommer til demningen går du voer den så rett til venstre med en gang, der har du grunt vann du kan stå å kaste i, i tilleg litt lenger ut (typ 20-30m) kan du stå på en slags odde å kaste, lite vegetasjojn sist jeg var der. kan komme med tilbakemelding når jeg kjem heim i natt en gang. =) Markus L.
×
×
  • Opprett ny...