Jump to content

Joakimj

Members
 • Posts

  47
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sikkert noen emner om dette allerede, men jeg må kjøpe meg nye briller, og syns det er litt vanskelig å velge uten å ha prøvd de forskjellige glassene/brillene ute i felten. Er ute etter noe litt ''Allround''. Er Bronze-glass den beste løsningen? Tar gjerne imot tips til briller folk har erfaringer med. Takker for svar
 2. Joakimj

  Åsta

  Riksveg 3? Du bør nok komme deg opp i ringsakerfjellet, elva er vel ganske stri nedover mot Glomma..
 3. De eneste fasilitetene jeg behøver er ett sted å sette opp en Lavvo, Noe annet blir det ikke tid til.. skal da tross alt fiske hehe.
 4. Joakimj

  Åsta

  Var i åsta på søndag.. Fin vannstand nå. Klekket litt forskjellige døgnfluer, sulphurea blant annet. Mye småfisk som vanlig :-)
 5. Hei! Jeg vurderer å ta en tur nordover etter Laksen, men er lite kjent på det området.. Har kun fisket Gaula og Finnmarkselver. Tenker å fiske med enhånds, så litt små elver er å foretrekke.. Jeg er ikke så veldig kravstor på storlaks. noen som har noen stalltips? Jeg tenker i hovedsak Trøndelag, men kan strekke meg enda litt lenger nord evt.
 6. Det glemte jeg å nevne vettu, flyt holder ja, skal fiske stort sett tørt.. Elva er ganske grunn så tar gjerne imot forslag til flyt/synk kombo også, i tilfelle forholdene for tørt er helt borte.
 7. Hei, Har kjøpt meg ei litt større stang og snelle til laksefiske i år da jeg merket litt begrensninger med #5 i fjor.. :-) tar gjerne imot noen tips til brukbare snører i klasse #7. ikke så mye spey, mest overhodekast. Stang/snelle det skal kombineres med er Streamstix angry seatroutseeker 9' #7 og Lamson Guru 3.0 snelle.. Takker for svar
 8. Tok denne på Sel forrige søndag, 1,35 kg. Herlig å være i gang
 9. Noen som vet hvordan forholdene rundt sel er om dagen i Lågen?
 10. Jobber i Løvenskiold :-) Det er bilvei helt inn, men du må gjennom en bom som er stengt.. Kun Hytteleier som har tilgang tror jeg..
 11. Takk for svar det følger med robåt på hytta, så da er det vel håp! Jeg får ta en vurdering på om jeg skal sjanse på Vulgata, eller ta ei tidligere helg evt. Heller nok kanskje mot første helga i juni og satse på Vespertinafiske.. :-)
 12. Hei! Jobben har firmahytte ved Søndre Heggelivann, og i den forbindelse tenkte jeg å leie denne ei helg.. Lurer bare på når det er mest gunstig mtp. fiske vanligvis.. Evt. er det mulighet for Vulgata i dette området? Kan stort sett velge mellom alle helgene i Juni og siste helga i mai. Tenkte litt på siste helga i mai kanskje?
 13. Mye snacks her ser jeg! Flybiletter ble bestilt i går, og fiskekort er ordna av en kjentmann.. nødd om å bli bra det her Vi skal ganske langt inn i området, er snakk om 4 timer gange.. så på noen bilder han kjentmannen hadde tatt i fjor, bare å glede seg!
 14. Hei! Jeg skal sammen med fattern og noen kompiser av han labbe innover stabbursdalen fra 10.august. De andre turkameratene skal stort sett fiske laks, men jeg har lyst til å prioritere ørret. Ville gjerne hatt noen tips til fluer som er et must å ha med på den tiden av året, og gjerne erfaringer fra området også Ser at det skal være noen ålreite røyevann i området også!
×
×
 • Create New...